Stiri

Sonos lansează soundbar-ul smart premium Sonos Arc

Soundbar Sonos Arc
Soundbar Sonos Arc

Sonos a lansat Sonos Arc, un soundbar inteligent premium care aduce o experiență audio captivantă, de calitate cinematografică, în locuințele din întreaga lume. Arc încorporează inovațiile de top Sonos în zona de home theatre și asigură o experiență audio construită în jurul ecosistemului software Sonos, cu detalii dramatice, dialog clar și bas impresionant, oferind în același timp suport pentru tehnologia Dolby Atmos.

Dincolo de a fi doar un soundbar, Arc transformă orice tip de conținut într-o experiență de audiție extraordinară, fie că este vorba despre programele TV preferate, muzică, podcasturi sau radio, atunci când televizorul este oprit. Cele mai bune programe TV și cele mai populare filme ajung în locuințele din întreaga lume cu o rezoluție a sunetului îmbunătățită. Astăzi, peste 25 de servicii de video streaming sunt compatibile Dolby Atmos.

Sonos Arc asigură o scenă de sunet foarte largă și bass impresionant. Unsprezece difuzoare de înaltă performanță, inclusiv două amplasate pe verticală pentru o experiență de audiție 3D, transmit un sunet de o claritate dramatică, redând chiar și cele mai mici detalii în profunzime. Realizat în parteneriat cu ingineri de sunet distinși cu Premiul Oscar, Arc își ajustează profilul sonor prin intermediul software-ului, pe baza structurii sistemului home theatre și a conținutului redat, fie că vorbim despre sunet stereo, Dolby Digital 5.1 sau Dolby Atmos.

Arc este disponibil în variante de culoare negru mat și alb mat și are un grilaj de plastic rotunjit la 270 de grade în partea din față și un exterior fluid pentru livrarea de sunet multidimensional, potrivindu-se perfect în orice casă. Soundbar-ul poate fi poziționat în fața televizorului, dar poate fi montat și pe perete, utilizând un suport separat realizat special. Instalarea se face foarte rapid, conectând produsul prin HDMI eARC sau ARC.

Sonos Arc va fi disponibil global începând cu data de 10 iunie, la un preț de 4.299 lei.

Urmărește prezentarea video oficială Sonos Arc

To Top