Stiri

Sony lansează o nouă cameră Alpha 7C

Cameră Sony Alpha A7C
Cameră Sony Alpha A7C

Sony a anunțat mai multe adiții la gama sa impresionantă de echipamente foto – noul body full-frame Alpha 7C (model ILCE-7C), obiectivul zoom FE 28-60mm F4-5.6 (model SEL2860) și blițul HVL-F28RM.

Alpha 7C este cel mai mic și mai ușor body full-frame din lume, oferind performanță fără compromisuri, funcții avansate de autofocalizare, capabilități video de înaltă rezoluție 4K și multe altele. Alături de cel mai mic și mai ușor obiectiv zoom standard din lume, FE 28-60mm F4-5.6, această combinație versatilă oferă o experiență inegalabilă, maximizând portabilitatea și versatilitatea fără a sacrifica puterea oferită de camerele full-frame. Blițul HVL-F28RM le permite utilizatorilor să-și extindă posibilitățile de exprimare fotografică, datorită structurii foarte compacte și funcției inteligente de control a intensității luminii, corelată cu recunoașterea facială oferită de camera foto.

Alpha 7C: Performanță full-frame fără compromisuri

Noua cameră Alpha 7C îmbină calitatea full-frame a imaginii marca Sony, capabilitățile avansate de autofocalizare și funcțiile versatile de înregistrare video, într-un design extrem de ușor și compact.

Noua cameră are un senzor de imagine full-frame Exmor R CMOS cu iluminare din spate de 35 mm de 24,2 MP (efectivi, aprox.) și un procesor de imagine BIONZ X, oferind sensibilitate ridicată, rezoluție incredibilă, un interval dinamic extins, de 15 trepte și procesare de mare viteză a datelor de imagine.

Cu dimensiuni de doar 124.0mm x 71.1mm x 59.7mm și o greutate de 508 grame (18oz), camera Alpha 7C este similară ca mărime și greutate cu modelele de cameră APS-C, cântărind cu doar 1% mai mult decât Alpha 6600.

Obiectiv FE 28-60mm F4-5.6: cel mai mic și mai ușor obiectiv zoom full-frame din lume

Noul obiectiv FE 28-60mm F4-5.6 aduce pe piață cea mai mică și mai ușoară construcție a unui obiectiv cu zoom standard, oferind o performanță optică superioară, care atinge calitatea full-frame de înaltă rezoluție în orice colț al imaginii. Sistemul optic alcătuit din 3 elemente asferice suprimă în mod eficient aberațiile din imagine la orice nivel de zoom și livrează o calitate ridicată a imaginii dintr-un colt în altul al cadrului. O distanță focală minimă de 30 de centimetri (superangular) până la 45 de centimetri (telefoto) oferă capabilități extinse de prim-plan, perfecte pentru utilizarea zilnică sau pentru vlogging, alături de un gimbal sau un grip.

La doar 167 grame și dimensiuni de 66,6 mm diametru și 45 milimetri lungime, alături de designul său mecanic și optic optim, obiectivul FE 28-60mm F4-5.6 are o structură retractabilă și aduce un design compact și ușor fără egal, permițându-le utilizatorilor să îl poarte cu ei oriunde.

De la fotografierea zilnică, până la imortalizarea de peisaje, portrete sau cadre de călătorie, este obiectivul ideal pentru orice tip de fotografiere în mișcare, într-o varietate mare de medii.

Noul HVL-F28RM: Un bliț compact cu control al intensității luminii

HVL-F28RM este un bliț compact creat pentru a se potrivi cu aparatele foto mirrorless Sony, pentru un sistem compact, ușor de administrat, ce oferă o performanță stabilă pe care doar un produs original Sony o poate oferi. În comparație cu HVL-F32M, HVL-F28RM este cu 12% mai mic și cu 7% mai ușor. Acest bliț compact și ușor de folosit are capabilitățile necesare pentru a satisface atât nevoile atât profesioniștilor, cât și pe cele ale creatorilor de conținut amatori-avansați.

HVL-F28RM oferă o lumină consistentă GN28, cu o distribuție optimizată și o performanță continuă a blițului care nu va întrerupe fluxul de lucru al utilizatorului, precum și o comunicare stabilă wireless și control radio multi-flash. De asemenea, noul bliț include și noua tehnologie de control a blițului de la Sony, care funcționează împreună cu tehnologia avansată de detectare a feței.

Noua interfață „Metal Shoe Foot with Rugged Side Frame” (Picior metalic pentru patină cu cadru lateral ranforsat), care găzduiește și contactele electrice ale unității, oferă o rezistență îmbunătățită la șocuri și impact din orice direcție.

Preț și disponibilitate

Noua cameră compactă full-frame Alpha 7C va fi disponibilă din octombrie 2020, la un preț estimativ de circa 10.200 lei pentru body. Obiectivul zoom FE 28-60mm F4-5.6 va fi disponibil de la începutul lunii ianuarie 2021, la un preț estimativ de 2.400 lei. Un kit format din camera compactă full-frame Alpha 7C și obiectivul zoom FE 28-60mm F4-5.6 va fi, de asemenea, disponibil de la finalul lunii octombrie, la un preț estimativ de 11.600 lei. Blițul HVL-F28RM va fi disponibil începând cu noiembrie 2020, la un preț estimativ de 1.400 lei.

To Top