Stiri

Sony anunță două noi televizoare pentru PlayStation 5

Sony ZH8 8K HDR Full Array LED
Sony ZH8 8K HDR Full Array LED

Sony anunță două noi televizoare recomandate în mod oficial pentru PlayStation 5. Noul slogan „Perfect pentru PlayStation 5” a fost conceput în parteneriat cu Sony Interactive Entertainment (SIE) pentru a lega vânzările de televizoare de cele ale consolei. Bineînțeles că orice televizor din anul 2020 este bun pentru PlayStation 5, importantă fiind calitatea imaginii și nu neapărat marca sa. Lansarea consolei PlayStation 5 a fost amânate din cauza epidemiei de coronavirus și este programată să aibă loc unde în perioada sărbătorilor de iarnă.

Primele televizoare recomandate pentru PlayStation 5 de la Sony sunt modelele XH90 4K HDR Full Array LED și ZH8 8K HDR Full Array LED. XH90 afișează imagini de gameplay cu o rezoluție de până la 4K la 120 de cadre pe secundă (caracteristici ce vor fi dispoibile la viitorul update de firmware).

Modelul ZH8 este capabil să afișeze imagini extrem de detaliate la rezoluție 8K, oferind totodată și imagini ale gameplay-ului de rezoluție 4K, la o rată de cadre foarte fluidă de 120 de cadre pe secundă (FPS) (specificațiile suportate variază în funcție de jocul compatibil PS5).

În România poate fi găsit modelul LED Sony 85ZH8, cu diagonala de 214.8 cm. Are sistem Android, rezoluție 8K Ultra HD și un preț cât un autoturism.

VEZI PREȚUL INCREDIBIL PENTRU SONY 85ZH8

To Top