Stiri

Sony anunță proiectorul 4K Ultra Short Throw

Sony 4K Ultra Short Throw (LSPX-W1S)
Sony 4K Ultra Short Throw (LSPX-W1S)

Proiectorul 4K Ultra Short Throw (LSPX-W1S) este un produs reprezentativ pentru conceptul de smart living ”Life Space UX” promovat de Sony la nivel global. Proiectorul plasat la baza unui perete este capabil să redea imagini de 147 inchi la rezoluție 4K (de patru ori mai detaliate decât varianta Full HD), creând astfel o experiență spectaculoasă în momentul vizionării unui eveniment sportiv sau a unui film
Proiectorul poate fi instalat și setat cu ușurință, iar capacitatea sa de a proiecta de la baza peretelui elimină necesitatea montării clasicului suport.

„Proiectorul 4K Ultra Short Throw propune o experiență de divertisment inedită”, a declarat Thomas Issa, Product Manager în cadrul companiei. „Scopul nostru a fost acela de a dărâma barierele convenționale combinând designul locuinței cu tehnologia pentru a crea o experiență unică. Am primit un număr neașteptat de mare de cereri din partea piețelor europene pentru acest produs după lansarea lui în Statele Unite și Japonia, astfel că am decis să aducem acest produs revoluționar în rândul clienților preocupați de design de înaltă calitate și de inovații”.

Utilizatorii interesați de soluții personalizate bazate pe tehnologia 4K SXRD laser light source sau pe tehnologia ultra-short throw pot opta pentru proiectorul compact VPL-GTZ1.

Proiectorul 4K Ultra Short Throw a fost expus recent la The Cinema by Tom Dixon în cadrul Săptămânii Modei de la Milano, între 15-19 aprilie.

Sony 4K Ultra Short Throw (LSPX-W1S)

Sony 4K Ultra Short Throw (LSPX-W1S)

To Top