Stiri

Sony lansează noua serie de sisteme audio High-Power

Sony MHC-V73D
Sony MHC-V73D

Sony a lansat două modele noi din gama de sisteme audio High-Power, MHC-V83D și MHC-V73D, cu sunet și iluminare omnidirecționale, un design portabil și divertisment de calitate, extinzând astfel opțiunile pentru amatorii de petreceri și pentru momentele alături de familie.

Noua serie este mult îmbunătățită, oferind o putere mai mare și o calitate superioară a sunetului, datorită unităților Tweeter de eficiență ridicată, care utilizează tweetere tip horn și unităților pentru gama de sunete medii, care utilizează difuzoare horn pentru gama de sunete medii. Astfel, sunetele sunt răspândite pe o arie mai largă.

Funcția Omnidirectional Party Sound

Atmosfera de pe ringul de dans este animată de un sunet incredibil, datorită noii funcții Omnidirectional Party Sound integrate în V83D și V73D. Modelele sunt dotate cu patru tweetere în partea din față și în spate pentru o direcționare optimă a sunetului. Unitățile pentru gama de sunete medii distribuie sunetul din partea din față și din spate a boxei, acoperind o zonă mai largă și oferind o claritate îmbunătățită pentru frecvențele medii, dar și un sunet puternic, vibrant și emisii vocale clare care răspund pretențiilor tuturor participanților la petrecere.

Funcția Omnidirectional Party Sound a fost creată prin combinarea tweeter-elor frontale și dorsale, a unităților pentru gama de sunete medii, woofer-ului și JET BASS BOOSTER, care permite astfel muzicii să se răspândească pe o arie mai largă, oferind invitaților un sunet excelent și un bass puternic și clar, oriunde s-ar afla.

Funcția Omnidirectional Party Light

Modelele V83D și V73D sunt dotate cu noua funcție Omnidirectional Party Light, care asigură o iluminare completă a încăperii, de la podea până în tavan, creând o atmosferă de neuitat. Unitățile emit unde în albastru închis, albastru deschis și verde cu dungi multicolore care transpun participanții în atmosfera de petrecere. Utilizatorii pot recrea experiența autentică a unui club de noapte datorită sistemului de iluminare dinamic.

V83D și V73D sunt dotate cu woofer și lumini pentru gama medie de frecvență, în albastru închis, fiind ideale pentru petreceri și evenimente, indiferent de spațiul în care acestea se desfășoară. Un nou mod de „lumină ambientală” permite tranziția rapidă de la modul de petrecere la cel de atmosferă intimă. Noua funcție este ideală pentru momentele de relaxare în familie.

Karaoke și intrare pentru microfon și chitară

Karaoke de acasă devine tot mai populară ca modalitate de petrecere a timpului liber, iar noua gamă permite utilizatorilor să-și descopere veleitățile de staruri pop datorită celor două intrări pentru microfon. Utilizatorii pot cânta alături de invitați melodiile preferate. Funcția Microphone Echo armonizează vocea cu muzica de fundal pentru o experiență unică, ce imită un spectacol dintr-o sală de concerte. La finalul petrecerii, microfoanele și cablurile aferente pot fi strânse în suporturile încorporate dedicate.

Pentru o atmosferă rock and roll, utilizatorii pot conecta o chitară la una dintre intrări, folosind sistemul ca amplificator pentru chitară. Sunt disponibile trei moduri pentru o sesiune cu adevărat jam: „Clean” pentru un sunet clar, „Overdrive” pentru un sunet de chitară cu efect distort și „Bass” pentru chitară bass. Utilizatorii pot controla muzica, lumina și restul funcționalităților cu ajutorul aplicației Fiestable și al smartphone-ului sau prin control vocal.

Oportunități de divertisment nelimitate

V83D și V73D pot fi conectate la televizor, oferind o experiență cu totul nouă și interesantă vizionării de filme, emisiunilor de televiziune și evenimentelor sportive. Datorită ieșirii HDMI (ARC), sistemul poate fi conectat cu ușurință la televizor, astfel încât utilizatorii pot urmări emisiunile TV sau DVD-urile pe ecranul normal, experimentând sunetul puternic și bogat de la boxe. Datorită funcției DAB+ și a tunerului FM compatibil, utilizatorii pot asculta posturile favorite de radio, oriunde s-ar afla.

MHC-V43D și V13

Sony va lansa modelele MHC-V43D și MHC-V13 în Europa la începutul anului viitor. V43D și V13 sunt echipate cu două tweetere frontale și JET BASS BOOSTER, care oferă o răspândire superioară a sunetului în orice locație. La fel ca modelele V83D și V73D, V43D include difuzoare pentru gama de sunete medii. Noul design conferă o mai mare rigiditate carcasei, asigurând un bass mai puternic și un sunet clar. Sistemul de iluminare în mai multe culori, funcția de control gestual și restul funcționalităților interactive asigură o experiență de neuitat.

Prețuri și disponibilitate

Modelul MHC-V83D va avea un preț de aproximativ 3.730 lei și va fi disponibil din octombrie 2020. MHC-V73D va avea un preț de aproximativ 3.150 lei RON și va fi disponibil tot din octombrie. Modelele MHC-V13 și MHC-V43D vor fi disponibil în Europa la începutul anului 2021, la un preț ce va fi comunicat ulterior.

 

To Top