Stiri

Cinematograful de acasă: Sony lansează noua gamă BRAVIA Theatre 2024

Noua gama Sony BRAVIA Theatre 2024
Noua gama Sony BRAVIA Theatre 2024
(CREDIT: Sony)
Noua gama Sony BRAVIA Theatre 2024

Noua gama Sony BRAVIA Theatre 2024 (Foto: Sony)

Sony reînnoiește brandul BRAVIA, care este specializat pentru vizionarea filmelor, oferind cea mai bună experiență cinematografică acasă. Noua colecție de produse amplifică și mai mult sentimentul de realitate oferit de conținutul cinematografic și oferă o calitate remarcabilă a imaginii și a sunetului acasă, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filme similar cu magia experimentată atunci când vizionează producțiile preferate pe marele ecran. Prin fuziunea diviziei de televizoare cu cea de soundbar-uri precum și a altor tehnologii audio pentru acasă sub un singur brand, Sony își propune să le ofere clienților o destinație unică pentru a se bucura de o experiență cinematografică supremă, cu o calitate a imaginii uimitoare și un sunet captivant, așa cum au fost gândite de realizatori. Caracteristicile și designul compatibile ale televizoarelor BRAVIA și ale produselor home audio BRAVIA Theatre vor face mai ușoară alegerea și combinarea acestora într-un pachet complet dedicat divertismentului la domiciliu, pentru o experiență cinematică exceptională.

BRAVIA Theatre: sunet cinematic imersiv pentru vizionarea de filme acasă

Noua gamă de produse audio pentru acasă BRAVIA Theatre 2024 include tehnologii care oferă același sunet imersiv din sala de cinematograf într-un mediu mult mai personal.

Utilizând tehnologia proprietară Sony 360 Spatial Sound Mapping, sunt generate mai multe „difuzoare fantomă” în locații în care nu există boxe fizice reale, cum ar fi deasupra utilizatorului sau în lateral. Acest lucru permite o experiență de sunet spațial la 360 de grade, optimizată pentru un cadru specific dintr-o locuință, fără a fi nevoie de instalarea unor difuzoare fizice pe tavan sau pe pereți.

Noua gama Sony BRAVIA Theatre 2024

Noua gama Sony BRAVIA Theatre 2024 (Foto: Sony)

Produsele BRAVIA Theatre sunt compatibile cu funcția Sound Field Optimization, care ajustează și reglează automat fiecare difuzor în funcție de configurația camerei utilizatorului, pentru a-l ajuta să identifice locația optimă în care să amplaseze sistemul în așa fel încât să beneficieze chiar acasă de un sunet cinematografic.

Funcția Acoustic Center Sync sincronizează sistemul de sunet al utilizatorului, cum ar fi un soundbar, cu televizorul, astfel încât sunetul să se potrivească precis cu acțiunea de pe ecran, aducând acasă o experiență asemănătoare celei de la cinema.

Noua funcție Voice Zoom 3 recunoaște dialogul printr-un algoritm de inteligență artificială și amplifică sau reduce volumul acestuia, astfel încât chiar și conversațiile care nu se află în prim-plan să se audă tare și clar.

Prin adăugarea unui subwoofer wireless sau a unor boxe satelit în partea din spate, utilizatorii se pot bucura de un bas puternic și profund și de un sunet surround îmbunătățit. Subwooferele SA-SW5 sau SA-SW3 pot fi amplasate oriunde datorită conectivității wireless, iar SA-RS5 este o pereche de boxe satelit pentru partea din spate.

Noua boxă Sony BRAVIA Theatre U, cu un sistem de purtare în jurul gâtului, oferă un sunet imersiv de calitate cinematografică la un volum ridicat. Se pot conecta două BRAVIA Theatre U la un singur televizor sau la alte dispozitive și fiecare telespectator se poate bucura de un sunet surround clar și imersiv, cu libertatea de a regla volumul la nivelul dorit.

To Top