Stiri

Sony Ericsson a lansat patru noi telefoane mobile

Sony Ericsson a lansat patru noi telefoane mobile, un card PC si trei sisteme handsfree, in cadrul targului de comunicatii CommunicAsia, desfasurat in aceste zile la Singapore.

S600 este un telefon mobil special construit pentru pasionatii de jocuri; camera digitala de 1,3 megapixeli cu inregistrare video si sunetele polifonice – care se aud inclusiv in boxele stereo – sunt alte argumente in favoarea noului model. Z520 este un telefon cu clapeta si camera VGA, destinat mai ales femeilor si celor pasionati de moda. K608 si J210 sunt variante ale unor modele de succes, la care s-au adaugat noi functii. Sistemele «maini-libere» nou lansate sunt destinate utilizarii in masina, cu functii pentru un condus mai sigur (HCB-700), izoleaza mai bine sunetul convorbirilor, intr-un echipament complet Bluetooth (HBH-610) si sunt adresate unui public cu viata activa (HPS-60). Cardul PC GC99 combina tehnologiile 3G si Wi-Fi, pentru o conexiune mai rapida la Internet, oriunde in lume.


Daca doriti sa aflati mai multe detalii si sa vedeti fotografiile celor 4 telefoane mobile Sony Ericsson va invitam sa accesati link-urile de mai jos:

Detalii despre Sony Ericsson S600

Detalii despre Sony Ericsson J210

Detalii despre Sony Ericsson K608

Detalii despre Sony Ericsson Z520

To Top