Stiri

Sony Ericsson W715 Walkman in Romania

Sony Ericsson W715 Walkman este disponibil de astazi in Romania la preturi incepand de la 199 Euro (cu TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone incheiat pe o perioada de 2 ani.

sony ericsson W715

Sony Ericsson W715 Walkman ofera o calitate superioara a sunetului care, alaturi de accesul la optiuni precum Track ID – pentru identificarea melodiilor, SensMe – posibilitatea de a alege muzica dupa starea de spirit a utilizatorului si Shake Control – functie ce permite controlul player-ului prin miscari ale mainii si, nu in ultimul rand, Walkman Player 3.0 garanteaza utilizatorilor cea mai buna experienta muzicala. In plus, cu noul model Sony Ericsson, clientii Vodafone au acces direct la internet pe mobil si portalul Vodafone live! prin tasta dedicata, deschizandu-se astfel accesul la o intreaga colectie de muzica, jocuri dar si la serviciul TV Mobil.

Cu Sony Ericsson W715 Walkman, utilizatorii se pot bucura de cea mai buna experienta de conectare la Internet, la cele mai mari viteze disponibile in Romania, de pana la 7,2 Mbps, in reteaua Vodafone. In plus, noul telefon este dotat cu tehnologie de conectare prin WiFi.

Cu noul model de la Sony Ericsson, clientii Vodafone au acces rapid la serviciile de navigatie prin GPS, prin intermediul serviciului Vodafone Navigator. Prin activarea serviciului Vodafone Navigator, utilizatorii au acces la harta detaliata a Romaniei, care cuprinde peste 41.000 de puncte de interes, organizate in categorii precum hoteluri, restaurante, benzinarii, sucursale bancare.

Noul slider de la Sony Ericsson vine echipat cu un ecran de 2,4 inch, camera foto de 3,2 MP si card de memorie de 4 GB, inclus in pachetul de vanzare.

To Top