Stiri

Sony lansează televizoarele Full Array LED 8K HDR ZH8

Televizor Sony ZH8
Televizor Sony ZH8

Sony a anunțat disponibilitatea televizoarelor Full Array LED 8K HDR ZH8, care vin cu diagonale de 75 și 85 de inchi și pot fi cumpărate în Europa începând cu luna iunie. Oferind cele mai evoluate tehnologii de imagine și livrare a sunetului dezvoltate de Sony, împreună cu o experiență îmbunătățită de utilizare, modelul ZH8 este o alegere potrivită atât pentru pasionații de cinematografie și divertisment, cât și pentru gameri.

Folosind cel mai bun procesor de imagine X1 Ultimate dezvoltat de Sony, calitatea imaginii este precisă și clară pentru o experiență de vizionare cât mai realistă. Chiar și imaginile filmate în 4K sau 2K sunt scalate aproape de rezoluția 8K cu ajutorul 8K X-Reality PRO folosind o bază de date 8K unică. Rezoluția fiecărui subiect este apoi optimizată prin tehnologia Object-based Super Resolution pentru a reproduce virtual texturi din lumea reală.

Televizoarele ZH8 încorporează tehnologia premium Full Array Local Dimming de la Sony, prin intermediul căreia televizorul 8K schimbă nivelul de luminozitate a ecranului pentru a asigura un contrast impresionant. Contrastul este de asemenea îmbunătățit de 8K X-tended Dynamic Range PRO care ajustează luminozitatea pentru strălucire mai puternică și nuanțe mai profunde de negru. Televizorul ZH8 vine echipat cu Acoustic Multi-Audio și tehnologia Frame Tweeter, care permite sunetului să urmeze desfășurarea acțiunii pentru o experiență de vizionare captivantă.

Pentru următoarea generație de console, televizoarele din seria ZH8 vor suporta 8K la 60fps și 4K la 120 cadre pe secundă (FPS), dar și un timp de răspuns rapid prin intermediul HDMI, livrând performanță maximă pentru o experiență de gaming de ultimă generație.

Noile televizoare ZH8 continuă să livreze intenția creatorilor de conținut cu Netflix Calibrated Mode. Acest mod a fost special conceput astfel încât utilizatorii să se bucure de seriale pe Netflix care să reproducă pe ecranul televizorului exact aceeași calitate video precum aceea dintr-un studio profesional de înregistrare.

Televizoarele ZH8 8K HDR de la Sony beneficiază și de Ambient Optimization, o nouă tehnologie care optimizează imaginile și calitatea sunetului în funcție de lumina ambientală din cameră.

Televizoarele ZH8 8K HDR Full Array vor fi disponibile în România începând cu luna iulie.

To Top