Stiri

Sony Xperia E dual-SIM cu Jelly Bean

Xperia E

Sony lansează un nou telefon dual-SIM ce rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Noul model integrează un ecran HVGA cu diagonala de 3,5 inci și un procesor tactat la frecvența de 1GHz.

Sony Xperia E le permite utilizatorilor să ţină sub control costurile şi consumul bateriei. Aplicaţia de monitorizare a traficului de date îţi arată consumul de date, iar cu modul extins standby telefonul poate intra în standby de până la 4 ori. Atunci când ecranul este în modul sleep de mai multe minute, conexiunea Wi-Fi şi traficul de date sunt dezactivate şi majoritatea aplicaţiilor vor fi inactive, pentru a reduce consumul bateriei. Disponibil în culorile negru, alb şi roz, Xperia E vine echipat cu funcţia HD Voice. Telefonul este disponibil și în varianta mono, având aceeași configurație gardware.

“Le recomandăm utilizatorilor care vor să se familiarizeze cu un smartphone Xperia să aleagă unul dintre modelele Xperia E sau Xperia E dual. Sunt perfecte pentru cei care îşi doresc calitatea şi funcţiile de pe smartphone-urile high-end Android, dar la un preţ accesibil şi uşor de folosit”, a declarat Calum MacDougall, Director Xperia Marketing, Sony Mobile Communications.

Xperia E vine echipat cu aplicaţia “WALKMAN” care include tehnologia audio xLOUD, sunet 3D surround şi egalizator manual. Telefonul va fi disponibil pe piață din primul trimestrul al anului viitor.

Xperia E

To Top