Stiri

Spearhead Systems devine singurul Red Hat Premier Partner din România

Redhat

Spearhead Systems, companie specializată în monitorizarea infrastructurii IT, securitate, cloud computing și calcul de înaltă performanță, a obținut prima certificare Red Hat Premier Partner din Romania. Statutul arată interesul pieței locale pentru tehnolologiile open source, dar și competențele și expertiza deținute de Spearhead Systems pe soluții Red Hat.

Pentru atingerea nivelului de „Partener Premier”, Spearhead Systems a dobândit toate acreditările tehnice și de vânzări în cadrul programului Red Hat Partner, demonstrând expertiză pe open source și în același timp ajutând clienții să obțină valoarea și beneficiile tehnologiei open source. Nivelul „Premier” solicită formarea unei echipe cu cel puțin patru ingineri sau arhitecți certificați Red Hat, dezvoltarea unui plan de business anual precum și derularea a cel puțin patru proiecte de referință.

Certificarea „Premier” demonstrează că Spearhead Systems este un partener calificat, axat pe îndrumarea organizațiilor să implementeze tehnologiile open source furnizate de Red Hat în Romania. Red Hat și Spearhead Systems colaborează din anul 2011 concentrându-se pe funizarea platformelor Red Hat Enterprise Linux și Red Hat Enterprise Virtualization.

„Open source este noul standard al inovării în cadrul economiei digitale, iar modelul de dezvoltare open source ajută la orientarea acestui standard, cu soluții rentabile și de înaltă performanță. Spearhead Systems este un partener de încredere, care a coordonat cu succes proiecte de implementare pe tehnologii open source în România și suntem încântați să extindem relația cu ei ca Partener Premier.”, a declarat Chris Rocki, Manager Regional, Europa Centrală și de Est, Red Hat

„Ne bucurăm că Red Hat a recunoscut angajamentul Spearhead Systems pentru tehnologiile open source. Aceasta arată că avem cea mai bună poziție pe piața locală pentru a ne susține clienții să obțină valoare din soluțiile Red Hat.”, a afirmat Marius Pană, Director General, Spearhead Systems.

Redhat

To Top