Stiri

SSD-uri externe SanDisk Extreme Portable pentru date mobile sigure

SSD extern SanDisk Extreme Portable
SSD extern SanDisk Extreme Portable

SanDisk, o marcă Western Digital, a introdus pe piață noi SSD-uri externe din familia Extreme Portable, potrivite pentru toate categoriile de utilizatori care apreciază în egală măsură performanțele de top și nivelul ridicat de protecție a datelor.

SSD-urile externe SanDisk Extreme Portable au o lungime sub 10 cm și o grosime mai mică de 1 cm, cântărind mai puțin de 80 de grame. În același timp, este asigurată flexibilitatea în materie de capacitate de stocare, gama incluzând patru variante, de 250 GB, 500 GB, 1 TB și 2 TB. Iar vitezele de transfer de până la 550 MB/s asigură viteza de lucru necesară pentru orice tip de date, inclusiv redarea de conținut video la rezoluție 4K.

Pentru conectarea la PC, smart TV sau alte echipamente, modelele sunt prevăzute cu un port USB Tip-C, care respectă standardul USB 3.1 Gen 2 și acompaniat de un cablu de date aferent, plus un adaptor de la conector Tip-C la conector Tip-A. În acest fel, este asigurată compatibilitatea cu dispozitive Windows sau Mac OS.

De asemenea, este garantată o rezistență sporită la șocuri mecanice și alte condiții de mediu dificile, grație designului robust și materialelor rezistente. Mai mult decât atât, dispozitivele beneficiază de certificare IP55, astfel că sunt protejate împotriva lichidelor și prafului.

Noile SSD-uri externe SanDisk Extreme Portable sunt disponibile în România la prețuri ce pornesc de la 350 de lei.

VEZI PREȚURILE ONLINE

To Top