Stiri

SSD-urile ADATA și XPG M.2 sunt compatibile cu Sony PlayStation 5

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

ADATA anunță faptul că două dintre SSD-urile sale sunt complet compatibile cu consolele de gaming Sony PlayStation 5. Modelele compatibile sunt XPG S70 BLADE și noul ADATA LEGEND 840, testele de compatibilitate fiind efectuate chiar de ADATA.

Având performanțe ridicate, radiatoare care oferă răcire eficientă și capacități de până la 2 TB, cele două SSD-uri sunt opțiuni excelente pentru utilizatorii de console PS5, fie pentru suplimentarea spațiului de stocare, fie ca o modalitate accesibilă de a înlocui un SSD cu probleme. Ambele SSD-uri oferă utilizatorilor de PS5 opțiuni diferite în ceea ce privește prețul, performanța și capacitățile, pentru a satisface nevoile și preferințele individuale. Dispunând de cea mai recentă interfață PCIe Gen4, SSD-ul GAMMIX S70 BLADE M.2 2280 oferă performanțe de citire/scriere de până la 7400/6800/MBps.

ADATA LEGEND 840 este unul dintre cele mai nou SSD-uri anunțate de ADATA. Acesta utilizează PCIe Gen4 x4 și NVMe 1.4 pentru a oferi viteze de citire/scriere de până la 5000/4500 MBps, pentru o încărcare fără întreruperi a jocurilor. LEGEND 840 este, de asemenea, echipat cu SLC caching și tehnologie HMB (Host Memory Buffer).

To Top