Stiri

Stăpânul Inelelor: Gollum va fi lansat în „toamna anului 2022”

Stăpânul Inelelor: Gollum
Stăpânul Inelelor: Gollum

Dezvoltatorul jocului Lord of the Rings: Gollum, Daedalic Entertainment, și-a reafirmat angajamentul față de viitoarea lansare programată în „toamna anului 2022”. Este ceva uzual ca datele de lansare să fie amânate de mai multe ori, fără a exista certitudini.

Ca răspuns la o nouă întrebare postată pe pagina de Steam a jocului, dezvoltatorul afirmă: „Ținta noastră de a lansa jocul este toamna anului 2022”, dată care coincide cu fereastra de timp dezvăluită într-un trailer video lansat în iulie 2021.

Daedalic Entertainment spune mai departe că „toate elementele” jocului au fost aprobate de Middle-earth Enterprises (deținătorii de drepturi exclusive ale filmului Stăpânul Inelelor) pentru a se asigura că jocul reflectă corect munca autorilor.

În ceea ce privește locul și timpul în care jocul se încadrează, acesta se află „paralel cu primele capitole din Stăpânul Inelelor din timpul lui Gollum în Mordor, capturarea lui de către Sauron și interogatoriul său de către Gandalf”.

Jocul încearcă, totuși, să-și creeze propriul spațiu, distinct de alte adaptări ale Stăpânului Inelelor. Gollum, de exemplu, nu va arăta ca versiunea personajului imaginată de Peter Jackson, iar în secțiunea întrebărilor frecvente se explică faptul că echipa „a vrut să creeze propria interpretare unică a lumii și a personajelor sale. Ca atare, Stăpânul Inelelor: Gollum este original, fiind fideli materialului sursă literar.

În momentul în care va fi lansat The Lord of the Rings: Gollum, acesta va putea fi jucat pe PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S și PC.

The Lord of the Rings: Gollum – Gameplay

To Top