Stiri

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords va fi lansat pe Nintendo Switch

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords va fi lansat oficial pe Nintendo Switch în data de 8 iunie 2022. Vestea a fost împărtășită în timpul Sărbătoririi Star Wars, iar trailerul oferă o imagine a acțiunii și promisiunea că „Restored Content DLC” va veni în curând.

Mulți fani Star Wars iubesc Knights of the Old Republic II pentru portretizarea mai complicată a conflictului dintre Jedi și Sith. Din păcate, jocul a fost livrat într-o stare ce ar mai fi avut nevoie de unele completări, în parte datorită faptului că dezvoltatorul Obsidian Entertainment, cunoscut pentru Fallout: New Vegas, a avut cam 16 luni pentru a finaliza proiectul.

În această continuare a jocului STAR WARS: Knights of the Old Republic, Lorzii Sith i-au vânat pe Jedi până la limita dispariției și sunt pe punctul de a zdrobi Vechea Republică. Cu Ordinul Jedi aflat în ruină, singura speranță a Republicii este un Jedi singuratic din exil, care luptă să reia legătura cu Forța. Utilizatorul va conduce o echipă diversă de aliați și va face alegeri dificile cu consecințe de amploare.

STAR WARS: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

To Top