Jocuri

„Stardew Valley” s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare

Stardew Valley
Stardew Valley

Jocurile de succes sunt ca și filmele – au o poveste în spate și cu cât povestea e mai bună cu atât jocul va fi mai bine primit de public. Stardew Valley s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare la șase ani de la lansare. Jocul Stardew Valley, creat de Eric Barone, nu excelează pe partea de grafică și nici nu are nevoie de calculatoare scumpe pentru a putea fi rulat, în schimb jocul are un mecanism simplu, captivant, care creează dependență.

Dar ceea ce este și mai impresionant este ritmul în creștere al vânzărilor Stardew Valley. În primii 4 ani, jocul s-a vândut în 10 milioane de copii. Din septembrie 2021 până în prezent, au fost vândute 5 milioane de unități.

„Vânzările medii zilnice ale Stardew Valley sunt mai mari astăzi decât în ​​orice moment”, a spus Eric Barone. „Nu sunt exact sigur de ce. Speranța mea este că jocul continuă să se răspândească de la utilizator la utilizator și cu cât mai mulți oameni îl joacă, cu atât mai mulți oameni vor împărtăși jocul cu prietenii lor.”

Douăzeci de milioane de exemplare vândute reprezintă o performanță impresionantă pentru orice joc, să nu mai vorbim de unul pe care l-a dezvoltat o singură persoană.

Stardew Valley Gameplay

To Top