Stiri

Performanță și colaborare la distanță cu stațiile grafice Z by HP

HP Z2 Mini
HP Z2 Mini

HP a dezvăluit noutățile din portofoliul Z by HP, gândit pentru profesioniștii din domeniul creativ și utilizatorii care au nevoie de performanță, fiabilitate, hardware customizabil, dar și de versatilitate pentru a putea îndeplini sarcinile de oriunde ar lucra.

Mai mult decât oricând, oamenii au nevoie de tehnologia și de instrumentele adecvate pentru a fi productivi, pentru a se conecta și pentru a colabora, indiferent dacă lucrează de acasă, de la birou sau de oriunde altundeva. Cum 80% dintre profesioniștii din domeniul creativ și utilizatorii care au nevoie de un calculator performant își doresc să lucreze în continuare de acasă, full time sau part time, chiar și după ce birourile se vor redeschide, flexibilitatea este esențială.

ZCentral 4R: performanță la distanță și posibilitate de upgrade

HP introduce ZCentral 4R, cea mai puternică stație grafică 1U cu rack din lume, proiectată pentru media și entertainment, pentru dezvoltare de produse, pentru analize de date și pentru domeniul sănătății. ZCentral 4R este gândită să ofere puterea unei stații grafice Z4 în format mic 1U, dar și să fie folosită în spații aglomerate. Echipată cu un procesor de ultimă generație Intel Xeon W (până la 18 CPU) și cu opțiuni de grafică NVIDIA Quadro RTX 8000, oferă persoanelor care lucrează de la distanță aceeași performanță ca și cum ar beneficia de toate echipamentele specifice unui birou. ZCentral 4R oferă, de asemenea, mai multe niveluri de siguranță cu un panel exterior închis cu cheie, cu HP Security Suite preinstalat, întreg sistemul fiind securizat într-un rack.

HP ZCentral este prima stație grafică din lume cu sursă unică pentru colaborare la distanță care, alături de ZCentral 4R, oferă angajaților soluții pentru a crea, a se conecta și a colabora remote fără niciun fel de problemă. Actualizările constante vin în întâmpinarea a două dintre cele mai mari provocări din IT: managementul concomitent al mai multor dispozitive remote și riscurile crescute în materie de securitate pe care le implică utilizarea mai multor dispozitive remote.

Desktop-urile Z2 G5: dincolo de aparență  

Noul produs din portofoliul de desktop-uri HP, din gama Z, se adresează designerilor care conturează lumea din jurul nostru. Noile stații grafice HP Z2 Mini G5, HP Z2 Small Form Factor G5 și HP Z2 Tower G5 duc puterea de procesare la un alt nivel, oferind o performanță care până acum era disponibilă doar pe stațiile grafice high-end desktop, la un preț accesibil pentru orice utilizator. Noua linie Z2 aduce un plus de performanță, putere mai mare pentru configurații complexe. Acum este mai ușor să creezi acasă biroul ideal, ergonomic și ușor de folosit.

HP Z2 Mini este cea mai puternică stație grafică în format mic, din lume, cu Adobe Creative Suite, dar și cea mai performantă mini stație grafică care rulează aplicații precum SolidWorks și Autodesk. Z2 Mini a fost reproiectată folosind cupru, care livrează o performanță a procesorului de 1,4 ori mai bună și o performanță GPU de trei ori mai bună decât cele ale predecesoarei. O stație Z2 Mini combinată cu un display Z nu doar că oferă un raport preț-performanță mai bun decât în cazul unei soluții comerciale, dar oferă, de asemenea, confortul unui birou complet echipat acasă și capacitatea de a colabora prin integrarea în rack a stației Z2 Mini sau prin opțiunea de colaborare la distanță prin intermediul ZCentral Remote Boost.

Z2 Small Form Factor și Z2 Tower oferă, într-un format mic, performanță superioară de lucru. Z2 Small Form Factor are un procesor Intel Xeon W și grafică NVIDIA Quadro 3000 pentru a livra performanță. Z2 Tower este considerată un etalon în materie de putere a unei stații grafice entry pentru profesioniștii din domeniile creative. Cu Z2 Tower, utilizatorii pot rula concomitent mai multe aplicații cu ajutorul graficii NVIDIA Quadro RTX 6000 și a procesorului Intel Xeon, într-o carcasă cu 15% mai mică decât modelele generației anterioare.

Z Book: performanță nelimitată în format mic

ZBook Fury este un laptop ce oferă utilizatorilor performanță similară unui desktop, de oriunde ar lucra. ZBook Fury 15 este acum cu 12% mai mic decât cel din generația anterioară, iar Zbook Fury 17 este cu 29% mai mic, fapt care îl clasează drept cea mai mică stație grafică mobilă de 17 inch cu RTX 5000.  Cu plăci grafice NVIDIA până la Quadro RTX 5000 sau AMD Radeon RX, Zbook Fury aduce o performanță de top pentru orice fel de utilizare – de la analiza datelor, la machine learning sau aplicații de randare 3D.

ZBook Power, cea mai accesibilă stație grafică mobilă creată de HP, oferă puterea ZBook la un preț competitiv și este ideală pentru studenții STEAM. Stația grafică oferă performanță superioară prin îmbunătățirea sistemelor de răcire care susțin soluțiile grafice NVIDIA Quadro T2000 și procesoarele Intel Xeon sau Core i9, într-o carcasă care este acum cu 19% mai mică, cu 11% mai subțire și cu aproape 10% mai ușoară decât generația anterioară.

Prețuri și disponibilitate

  • HP ZCentral 4R va fi disponibil din luna noiembrie cu un preț de pornire de 2.200 €.
  • HP Z2 Mini G5 va fi disponibil de la finalul lunii septembrie cu un preț de pornire de 1.100 €.
  • HP Z2 Small Form Factor G5 va fi disponibil de la finalul lunii septembrie cu un preț de pornire de 1.000 €.
  • HP Z2 Tower G5 va fi disponibil de la finalul lunii septembrie cu un preț de pornire de 1.100 €.
  • HP ZBook Fury 15 și ZBook Fury 17 vor fi disponibile de la mijlocul lunii octombrie cu un preț de pornire de 1.000 €, respectiv 1.200 €.
  • HP ZBook Power va fi disponibil din toamna anului 2020.
To Top