Stiri

Stirile pe scurt 12 Aprilie 2008

Intel va dota procesoarele cu grafică și spune că plăcile video dedicate vor muri. Șeful NVIDIA face spume și sare la gâtul lui Intel.

Politicienii din Malaezia trebuie să aibă blog pentru a putea candida. Nu ai blog, nu pupi primărie.

Poctoave în deșertul de pe planeta Marte. Fotografie făcută de NASA cu echipament de £360 milioane de lire sterline.

Un chinez a plătit 91000 de dolari pentru fotografia cu Carla Bruni în pielea goală. Totuși este doar o fotografie nud cu Carla Bruni. De ce s-a plătit așa o sumă rămâne un mister. La banii aștia sigur o cumpăra pe Carla Bruni în persoană. Măcar pentru câteva nopți …

Oficialii din armata statului Israel au declarat că Facebook reprezintă un grav pericol pentru securitatea națională: Motivul? Soldații își fac pagini pe Facebook și uploadează fotografii personale cu echipament top secret și zone top secret… Părerea mea este că acei soldați reprezintă un pericol deoarece nu știu anumite reguli elementare…

Parlamentul European a respins un proiect prin care se propunea interzicerea accesului la Internet a celor care fac intensiv file sharing cu programe piratate. Parlamentul European a considerat că astfel s-ar încălca grav drepturile omului. 10x pentru parlamentarii europeni.

Analiștii Gartner au previziuni sumbre pentru Microsoft Windows. Poate că o să vină vremea Linux în curând…

Specialiștii au descoperit gena care este responsabilă cu acțiunile violente, criminale, în afara legii. Eu mă bucur că acești specialiști sunt băieți deștepți dar sper să nu ajungem să trăim o realitate desprinsă parcă din filmele SF: „Ne pare rău dar nu puteți naște acest copil. Are gene de infractor.”

To Top