Stiri

Stirile pe scurt – 18 Aprilie 2008

Cum sa iti faci un stick de memorie flash care iti va ingrozi prietenii.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca sistemele de siguranta (airbag, frane antiblocare, etc) nu reduc pericolul de accidente deoarece soferii conduc mai agresiv atunci cand se simt in siguranta. Astfel are loc un paradox: cu cat masina este mai sigura cu atat soferul auto conduce mai nebuneste si are mai multe „sanse” sa o comita.

Titan este cea mai mare luna a planetei Saturn. O recenta misiune spatiala a stabilit ca pe Titan curge metan si etan, asa cum pe pamant curge apa. Acum ca americanii au stabilit acest lucru cred ca Bush isi si face planuri cum sa atace Titanul pentru a pune mana pe rezervele de gaz…

Populatia Globului va ajunge in luna mai la 6666666666.

Un studiu recent a aratat ca pastilele cu vitamine fac mai mult rau decat bine si chiar grabesc moartea celor care le consuma. Vitaminele din fructe/legume sunt benefice fara nici un dubiu, insa suplimentele nutritive sub forma de pastile produc daune organismului. Asta da lovitura data industriei farmaceutice!

Intrebare: De ce nu este bine sa iti lasi copilul de 10 ani sa se joace HL2 dupa ce s-a uitat pe site-uri porno. Raspuns: pentru ca o sa faca tutoriale de genul acesta.

Stiai ca… sistemul de operare Linux este sexy?

To Top