Stiri

Street View pentru România are o bază nouă de imagini

Google a actualizat baza de imagini Street View pentru România, imaginile panoramice la nivel stradal fiind culese pe o perioadă destul de lungă. Extinderea a început în iulie anul trecut, când mașina și bicicleta Google au pornit la drum pentru a pune pe hartă unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice din țară. Astfel, acoperirea Street View în România a fost extinsă cu sute de localități, adăugându-se peste 40.000 km la acoperirea iniţială.

Imaginile sunt disponibile pentru orașele din România, străzile laterale din sate fiind excluse din Street View. În zonele în care Street View este disponibil în România, puteţi accesa imagini la nivel stradal focalizând pe nivelul cel mai detaliat din Google Maps sau deplasând pictograma portocalie „Pegman” din stânga hărţii pe o stradă conturată cu albastru.

Companiile şi instituţiile pot beneficia de asemenea de tehnologia Street View prin includerea gratuită a Google Maps pe pagina lor de internet, având astfel posibilitatea de a promova, de exemplu, un lanţ hotelier, o pensiune, o bibliotecă sau un restaurant local.

Google s-a preocupat intens ca intimitatea utilizatorilor să fie asigurată, oferindu-le în acelaşi timp posibilitatea de a beneficia de Street View pe Google Maps. Serviciul cuprinde doar imagini care sunt vizibile deja de pe străzile publice, iar fețele şi plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor sunt estompate, astfel încât să nu poată fi identificate.

Google-streetview

To Top