Stiri

Suită de aplicații pentru Parallels Plesk Panel 10

Un nou set de utilitare software pentru Parallels Plesk Panel a fost lansat de 4PSA, unul din liderii pieței de tehnologii software de tip Cloud Computing. Clean Server, Spam Guardian, Total Backup, Central Login și 4PSA OXtender vin cu funcționalități noi, care asigură integrarea perfectă cu Parallels Plesk Panel 10.
Noile versiuni Clean Server și Spam Guardian aduc un design nou, compatibil cu Plesk Panel 10. Programele antivirus și anti-spam funcționează acum ca servicii Plesk adiționale autorizate, care simplifică managementul și integrarea cu alte programe de provizionare, precum Plesk Billing.

În 2003, 4PSA lansa serviciile antivirus și anti-spam pentru email, compatibile cu Parallels Plesk Panel. În 2011, scanarea și filtrarea e-mailurilor continuă să rămână un obstacol pentru orice serviciu de hosting, iar addon-urile 4PSA rămân cele preferate datorită eficienței și scalabilității oferite. Atât Clean Server, cât și Spam Guardian oferă suport pentru un volum mare de mesaje, care poate fi distribuit astfel încât să nu afecteze celelalte servicii de hosting”, a declarat Elena Cârstoiu, Vicepreședinte de Vânzări și Marketing 4PSA.
Clean Server și Spam Guardian oferă secțiuni noi de raportare și simplifică provizionarea serviciilor de tip cloud. Astfel, furnizorii de servicii pot factura clienții în funcție de procentul de utilizare a serviciului. Mai mult decât atât, noile versiuni conțin directoare de carantină IMAP destinate e-mailurilor infectate.

Total Backup oferă în continuare servicii avansate de back-up la nivel de server și de recuperare de date prin intermediul unor funcții primare de I/O și a unor servicii de stocare la distanță. Arhivele de back-up sunt criptate, ceea ce înseamnă că pot fi păstrate în condiții de siguranță pe infrastructuri de stocare comune, reducând astfel costurile și crescând flexibilitatea.
Addon-urile 4PSA pentru Plesk asigură cel mai bun TCO în domeniul hostingului web. Ele pot fi cumpărate online de pe 4psa.com la prețuri ce pornesc de la 99 Euro.

To Top