Stiri

Surface Laptop Go 2 este disponibil în România

Microsoft Surface Laptop Go 2
Microsoft Surface Laptop Go 2

Microsoft anunță disponibilitatea pe piața din România a Surface Laptop Go 2, noua versiune a Surface Laptop Go lansat în octombrie 2020, un produs care rulează sistemul de operare Windows 11. Începând cu 7 iunie 2022, Surface Laptop Go 2 a intrat în portofoliul de produse Tech Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa.

Noul Surface Laptop Go 2 are acum mai multe componente ce pot fi schimbate, respectiv monitorul, bateria, tastatura, trackpad-ul, precum și cablul Surflink care ajută la extinderea utilizării dispozitivului.

Noul notebook dispune de un ecran tactil PixelSense Display de 12,4 inchi, cu un format 3:2, o camera video HD îmbunătățită, un sistem audio dual care oferă un sunet perfect pentru întâlnirile online și o tehnologie termică ce ajută dispozitivul să rămână silențios atunci când volumul de muncă este ridicat. Experiența de tastare Surface este una premium, cu un key travel mai are cu 30% decât un MacBook Air, completat de trackpad-ul de mare precizie.

Surface Laptop Go 2 cântărește numai 1,12 kg și se bazează pe puterea oferită de procesorul Intel Core i5 din a 11-a generație.

Surface Laptop Go 2 este acum disponibil în 4 nuanțe: Ice Blue, Sandstone, Platinum și Sage. Începând cu data de 7 iunie 2022, noul notebook Microsoft Surface este disponibil în la prețuri plecând de la 599 dolari, în funcție de configurație.

To Top