Stiri

Synology anunţă FlashStation FS3410

Synology FlashStation FS3410
Synology FlashStation FS3410
(CREDIT: Synology)

Synology a anunțat disponibilitatea unității de stocare din gama medie FlashStation FS3410 din seria 3000. FS3410 oferă performanțe puternice, eficient din punct de vedere al costurilor, cu capabilități excelente de conectare în rețea. Ratele sale ridicate de transfer îl fac ideal pentru cazurile de utilizare care necesită stocare de înaltă performanță, inclusiv stocarea și protecția mașinilor virtuale, sincronizarea fișierelor și găzduirea aplicațiilor de afaceri.

„FS3410 răspunde necesităților de soluții pentru stocare, mai rapide și mai receptive în scenarii precum post-producția video de înaltă rezoluție, modelarea informațiilor despre clădiri (building information modeling – BIM), sistemele de informații geografice (geographic information systems – GIS) și proiectele CAD de amploare”, a spus Julien Chen, Product Manager la Synology. „Performanțele sale all-flash îl fac excelent pentru găzduirea de aplicații pentru stocare și productivitate pe mașini virtuale, cum ar fi MailPlus, serverul nostru privat de e-mail sigur și de încredere.”

Proiectat pentru medii solicitante

Propulsat de sistemul de operare versatil Synology DiskStation Manager (DSM), având un factor de formă 2U și capabil să integreze 24 de unități de stocare, FS3410 este o soluție duală, NAS și SAN, ce se bazează pe un procesor Intel Xeon octa-core cu suport opțional pentru Fibre Channel și conectivitate de rețea mai rapidă, 40/56GbE. Performanța sa puternică cu peste 356.000/129.000 IOPS de citire/scriere aleatorie 4K îl face potrivit pentru orice rol, fie de server de fișiere, de stocare în bloc sau de server de mici dimensiuni pentru aplicații care necesită disponibilitate ridicată, fiabilitate și tehnologie de stocare superioară.

Gama de stocare enterprise a Synology oferă design hardware recunoscut pe piață și este construită pentru o fiabilitate maximă. Monitorizarea avansată a unităților de stocare le permite administratorilor să primească predicții mai bune și mai precise privind starea de sănătate a acestora, în timp ce actualizările critice ale firmware-ului unităților sunt gestionate automat și fără probleme.

Stocare VM rapidă și de încredere

FS3410 deține toate certificările pentru a susține VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer, OpenStack Cinder și oferă, de asemenea, suport pentru Kubernetes CSI. Gestionarea avansată a stocării și funcționalitatea LUN cu suportul VMware VAAI și Windows ODX accelerează performanța mașinilor virtuale și oferă crearea, recuperarea și clonarea rapidă a snapshot-urilor. Deduplicarea la nivel de volum asigură o reducere foarte eficientă a spațiului de stocare de până la un raport de 3,15:1.

Disponibilitatea maximă a serviciilor poate fi atinsă prin Synology High Availability, unde FS3410 poate fi asociat cu o altă unitate identică pentru a crea un cluster de înaltă disponibilitate. Arhitectura activă/pasivă asigură tranziția automată a serviciului în câteva minute în cazul unei perioade de nefuncționare planificate sau neașteptate a unei unități.

Protecția mașinilor virtuale și a infrastructurii

Synology FlashStations include un set complet de aplicații pentru a face backup și a proteja mașinile virtuale VMware vSphere și Microsoft Hyper-V. Utilizatorii își pot proteja cu ușurință infrastructura existentă prin Active Backup for Business și pot restaura rapid mașinile virtuale pe diferite sisteme sau chiar pe FS3410.

To Top