Stiri

Synology lansează DiskStation DS420j drept NAS pentru acasă

NAS Synology DS420j
NAS Synology DS420j

Synology a lansat DiskStation DS420j, un nou dispozitiv NAS prevăzut cu 4 bay-uri de 3,5 inchi, care este ideal pentru utilizatorii casnici care au nevoie de un server de date, o soluție de Cloud personal, backup sau sincronizare, cu performanțe de top și siguranță sporită pentru datele stocate.

Echipat cu un procesor quad-core pe 64 de biți tactat la 1,4 GHz, 1 GB memorie RAM DDR4 și 2 porturi USB 3.0, noul Synology DS420j oferă un echilibru optim între performanță și flexibilitate, putând deservi în acest fel un număr ridicat de utilizatori cu cerințe și nevoi variate. Totodată, consumul de energie este unul scăzut ce variază între 7,88 W în modul hibernare și 21,71 W atunci când este folosit activ. Platforma hardware performantă este completată de o soluție software pe măsură.

Sistemul de operare DiskStation Manager dezvoltat de Synology este complex, flexibil și intuitiv în utilizare. Utilizatorii au posibilitatea de a instala peste 150 module opționale, sortate pe categorii, în funcție de aplicabilitate.

Printre altele, acest sistem permite administrarea eficientă a colecției de fotografii, cu posibilitate de recunoaștere facială și recunoașterea subiectului, sau streaming-ul de conținut direct pe televizor, cu suport pentru Apple TV, Android TV și Samsung TV. De asemenea, este asigurată integrarea deplină cu dispozitivele mobile, care pot fi folosite în acest fel pentru a obține acces la tot conținutul personal. Nu lipsesc nici soluțiile de backup și sincronizare, modulul pentru sisteme de supraveghere video sau suportul pentru server VPN.

Synology DS420j este disponibil în România la un preț estimativ de 1650 lei.

Vezi oferta pentru acest NAS

To Top