Stiri

Școala online e mai ușoară cu noua tabletă Allview Viva H1003 LTE PRO/1

Tabletă Allview Viva H1003 LTE PRO/1
Tabletă Allview Viva H1003 LTE PRO/1

Allview își extinde portofoliul de tablete și lansează un nou model, Viva H1003 LTE PRO/1. Acest dispozitiv răspunde cu ușurință nevoilor actuale identificate la nivel național pe fondul pandemiei și permite desfășurarea în bune condiții a procesului educațional în mediul online. Tableta Viva H1003 LTE PRO/1 dispune de un display generos de 10,1 inchi, conectivitate 4G, sistem de operare Android 10, un procesor Octa Core și o baterie de 6000 mAh, transformându-se astfel într-un instrument de lucru, de învățare sau de relaxare ideal pentru o zi plină de activități. Tableta se remarcă printr-un design subțire și este însoțită de o husă de tip Book cover, pentru un plus de rezistență în utilizare.

Viva H1003 LTE PRO/1 – răspunde optim la nevoile sistemului educațional

Cel mai nou model de tabletă din portofoliul companiei brașovene întrunește toate condițiile pentru a crea premisele necesare desfășurării activităților didactice, stabilitate de Autoritatea pentru Digitalizarea României, împreună cu Ministerul Educației și Cercetării conform OUG 144/24.08.2020 și Fondurile Europene POC (Axa prioritară 2 – Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă).

Conectivitate 4G pentru ca utilizatorii să poată beneficia de conectivitate mobilă oriunde, cu ajutorul unei cartele de Internet. Pentru și mai multă flexibilitate, tableta Viva H1003 LTE PRO/1 dispune de:  2 porturi USB 2.0 Type C, un cititor de carduri microSD, o mufă pentru căști.

Performanță optimă datorată procesorului Octa Core cu frecvență de până la 2,3 GHz, susținut de memoria RAM de 3 GB și spațiu de stocare de 32 GB, ce poate fi extins cu ușurință până la 128 GB cu ajutorul unui card microSD.

Compatibilitate cu cele mai utilizate platforme de comunicare: Zoom, Google Classroom, Google Meet, ce permit desfășurarea cursurilor online. Camera principală de 5MP și camera frontală pot fi utilizate în apeluri video prin aplicații dedicate, asigurând libertatea de a interacționa live de oriunde.

Display-ul generos TFT IPS de 10,1 inchi, cu rezoluție de 1.280 x 800 pixeli HD, touchscreen capacitiv și multitouch, oferă unghiuri largi de vizualizare și redă imagini în culori naturale și contraste optime.

Autonomia extinsă a bateriei, de 6000 mAh, asigură posibilitatea utilizării îndelungate, de până la 800 de minute.

Husa de tip Book cover ce îi conferă protecție desăvârșită și un plus de rezistență în cazul căzăturilor accidentale, făcând-o ușor de utilizat în orice context.

Preț și disponibilitate

Tableta Viva H1003 LTE PRO/1 este disponibilă la prețul recomandat de 1.099 lei, iar în perioada campaniei Black November va putea fi achiziționată la doar 899 lei. Detalii aici.

To Top