Stiri

Tabletă Evolio cu soft de navigație și hărți offline

Evolio GO Fun
Evolio GO Fun

Cea mai nouă tabletă din familia Evolio, GO Fun, a fost special concepută pentru călătorii. Tableta are receptor GPS și conectivitate 3G și, în premieră, oferă acces off-line gratuit la harta lumii.

Tableta Evolio GO Fun oferă, prin soft-ul de navigație preinstalat, acces gratuit la harta lumii și actualizări pe viață fără costuri suplimentare, devenind astfel companionul ideal pentru amatorii de călătorii. Utilizatorii GO Fun au posibilitatea de a descărca pe tabletă harta întregii lumi, sau numai a țărilor de care sunt interesați, în funcție de spațiul de stocare alocat. Tableta este echipată cu receptor GPS și GLONASS care asigură o connectare rapidă și precisă la sateliți, permițând folosirea ca sistem de navigație fără a fi necesară o conexiune la internet. În plus, la achiziționarea tabletei, utilizatorul primește gratuit și kit-ul auto dedicat, format din încărcător și suport de parbriz, având astfel un avantaj suplimentar de aproximativ 100 de lei.

În ceea ce privește conectivitatea, tableta GO Fun acoperă toate opțiunile, prin funcțiile 3G, Wi-Fi și Bluetooth, filmele, rețelele de socializare sau navigarea pe internet fiind disponibile în permanență.

Procesorul Quad Core alături de memoria RAM de 1 GB asigură funcționarea mai multor aplicații simultan, în timp ce jocurile cu grafică solicitantă rulează fără probleme pe tableta GO Fun. Memoria internă de 8 GB poate fi extinsă cu încă 32 GB prin card MicroSD. Tableta are ecran de 7 inch și două camere foto.

Tableta este disponibilă în România iar prețul recomandat de vânzare este de 449,90 lei.

Evolio GO Fun

Evolio GO Fun

To Top