Stiri

Tableta Evolio Neura s-a lansat in mod oficial

Evolio Neura

Televoice a lansat în mod oficial tableta Evolio Neura în cadrul unei conferințe de presă desfășurată ieri în București. Neura este prima tabletă care are preinstalate aplicaţii româneşti pentru Android care oferă acces la conţinut în limba română.
Beneficiind de o platformă 100% deschisă, Neura dispune de toată paleta de conectivitate wireless, direct PC, internet, reţea LAN având integrate: 3G, Wi-fi N, Bluetooth, USB, SD, iar prin adaptor sau docking: HDMI, Ethernet. Evolio oferă pentru companii pachetul de servicii Business Plus care cuprinde următoarele servicii asociate tabletei Neura: Serviciul de Videoconferinţă, Serviciul de telefonie mobilă VoIP cu integrare în sistemul PBX al companiei, Mobile VPN şi desktop remote access, toate acestea furnizate la un nivel garantat de calitate şi disponibilitate a serviciilor tip SLA (Service Level Agreement).

Conform celor de la Androidlive.ro, tableta Evolio Neura are aceleași specificații și același design cu Malata Malata Zpad T8, un model lansat în primăvara aceastui an.
Evolio Neura

To Top