Stiri

Tableta GOCLEVER Quantum 600 vine cu adaptor AERODISPLAY

GOCLEVER Quantum 600

GOCLEVER lansează un nou bundle care include Quantum 600, un dispozitiv care îmbină funcţiile de smartphone cu cele de tabletă sau netbook, şi adaptorul GOCLEVER AERODISPLAY, care permite afişarea wireless a conţinutului video pe televizoarele şi proiectoarele compatibile.

Noua phabletă GOCLEVER se distinge prin design-ul minimalist şi prin profilul subţire. Datorită suportului dual SIM, noua phabletă GOCLEVER este ideală pentru a fi utilizată ca smartphone, în timp ce datorită ecranului de 6”, este foarte potrivită pentru redarea uşoară a conţinutului video sau pentru lecturarea de ebooks.
Dispozitivul este echipat cu un ecran IPS de 6” cu rezoluţie HD (1280×720). Procesorul Cortex A7 quad-core la frecvența de 1.2GHz este completat de 1GB de memorie RAM și 4GB memorie flash.

Quantum 600 este livrat cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat deja instalat. Noua versiune de Android aduce îmbunătăţiri importante la capitolul securitate, asigurând totodată şi o performanţă mai bună în jocuri şi alte aplicaţii multimedia.

Pachetul promoţional compus din dispozitivul Quantum 600 şi adaptorul AERODISPLAY va fi disponibil la preţul de 749 lei (în limita stocului disponibil). Phablet-ele participante la promoţie vor fi disponibile exclusiv pe culoarea neagră; ulterior dispozitivul va putea fi achiţionat şi pe alb. Adaptorul AERODISPLAY de la GOCLEVER va fi comercializat şi separat, începând cu preţul de 125 lei.

GOCLEVER Quantum 600

GOCLEVER Quantum 600

To Top