Stiri

Tableta grafică Wacom One lansată la CES 2020 va ajunge în România la un preț avantajos

Tableta grafica Wacom One
Tableta grafica Wacom One

Wacom a lansat la CES 2020 Wacom One, o tabletă grafică de 13” la un preț avantajos. În România, creatorii de conținut o vor putea cumpăra din ianuarie 2020 cu aproximativ 2000 de lei.

Modelul Wacom One poate fi sursă de inspirație pentru începători, pentru creatorii de conținut și utilizatorii care lucrează vizual, facilitând realizarea de schițe, desene și adnotări. Dispozitivul este compatibil cu MacOS, Windows și Android, dispunând de un pachet software pentru creație și suport pentru diverse pen-uri.

Tableta are ecran mat Full HD (1920×1080) ce acoperă NTSC în proporție de 72%. Designul compact, atractiv al noului model facilitează integrarea sa în orice spațiu de lucru, în timp ce picioarele pliabile ajută la obţinerea unei poziții confortabile.

Wacom One le va fi utilă celor care vor să comunice social media și au nevoie să îmbunătățească imaginile sau materialele video postate. Tableta îmbunătățește experiența de utilizare a computerului sau a dispozitivului mobil prin adăugarea suportului tactil cu pen, deschizând astfel calea către noile funcții oferite de Microsoft Office și alte aplicații software, în special din domeniul creației.

Relația de lungă durată pe care Wacom o are cu producători de dispozitive fixe și mobile de top, asigură compatibilitatea cu mai multe pen-uri disponibile pe piață, permițându-le în acest fel utilizatorilor să folosească marca și modelul preferat. Noile pen-uri digitale LAMY, Samsung și STAEDTLER sunt doar câteva dintre cele care pot fi folosite împreună cu ecranul Wacom One.

“Indiferent că este folosit pentru desenat, editat imagini sau dezvoltat și comunicat idei, Wacom One oferă toate componentele de bază pentru a le permite creatorilor începători de conținut să descopere plăcerea creației direct pe ecran”, a declarat Faik Karaoglu, Creative Business Unit Executive Vice President la Wacom. “Caracteristicile produsului, pachetul software și prețul atractiv sunt elementele care vor permite unui nou val de artiști, creatori de conținut pentru Social Media, fotografi, studenți, specialiști în educație și oameni de afaceri să se exprime artistic.”

Pen-ul din dotarea lui Wacom One, oferă funcții de creion și pensulă deosebit de precise, în timp ce mulțumită tehnologiei EMR (rezonanță electromagnetică) nu va fi nevoie vreodată de o baterie sau de încărcarea acestuia.

Cumpărătorii vor primi odată cu Wacom One și acces la un pachet software atractiv, care include Wacom Bamboo Paper, o aplicația ideală pentru notițe și schițe, precum și șase luni de utilizare gratuită pentru Clip Studio Paint Pro de la Celsys, o aplicație de desen puternică, utilizată pentru crearea de benzi desenate și manga.

Află mai multe și din prezentarea video pentru Wacom One:

To Top