Stiri

Tableta Nexus 7 fabricată de ASUS va primi update la Android 5.0 Lollipop în primul val

Nexus 7

ASUS a anunțat că tableta Nexus 7 este inclusă în primul val de dispozitive cu Android care vor primi update-ul la ultima versiune a sistemului de operare Google – Android 5.0 Lollipop. ASUS încurajează atât clienții existenți, cât și viitorii posesori ai tabletei să facă update-ul la Android 5.0 pentru a beneficia de noile funcții și îmbunătățiri de securitate. Upgrade-ul la Android 5.0 Lollipop este gratuit și este disponibil imediat prin OTA (over-the-air) pentru toate modelele Nexus 7 Wi-Fi fabricate de ASUS.

Un aspect, cu notificări mai rapide

Update-ul la Android 5.0 Lollipop oferă noi funcții interesante pentru tableta Nexus 7. Noul “design material” din Android 5.0 Lollipop aduce culori îndrăznețe și animații fluide pentru o experiență unitară. Notificările oferite de Nexus 7 sunt de asemenea îmbunătățite prin trecerea la Android 5.0 Lollipop. Notificările din partea superioară a ecranului îi permit utilizatorului să răspundă fără a părăsi aplicația curentă, accelerând fiecare interacțiune. Utilizatorii au un control mai mare asupra notificărilor, alegând informația care va fi afișată atunci când dispozitivul este blocat.

Nexus 7

Conectivitate mai bună, navigare mai ușoară și securitate îmbunătățită

Android 5.0 Lollipop oferă Bluetooth Smart, un mod Bluetooth cu un consum energetic redus, care extinde autonomia tabletei atunci când se conectează la dispozitivele din apropiere. Cea mai recentă versiune Android include o nouă funcție ‘personal unlocking’. Prin indicarea unor conexiuni sigure, cum ar fi “acasă” sau “serviciu” sau prin împerecherea tabletei cu dispozitivele din apropiere, posesorii de Nexus 7 pot trece mai repede de ecranul blocat.

ASUS Google Nexus 7 2

ASUS Google Nexus 7 2

Upgrade ușor și rapid

Actualizarea sistemului la Android 5.0 Lollipop este ușoară și rapidă. Din ecranul principal se accesează ‘Settings’, urmând opțiunea ‘About tablet’ și mai apoi ‘System updates’.

Disponibilitate

Distribuția update-ului la Android 5.0 Lollipop pentru Nexus 7 Wi-Fi este în desfășurare la nivel global. Actualizarea pentru modelele Nexus 7 LTE/3G va demara în luna decembrie 2014.

Nexus7_alb

To Top