Stiri

Tabletele anunțate la Computex, ASUS MeMO Pad HD 7 și MeMO Pad FHD 10 vor ajunge în România în această vară

ASUS a prezentat la Computex noile tablete MeMO Pad HD 7 și MeMO Pad FHD 10. Modelul cu ecran de 7”, MeMO Pad HD 7 oferă un excelent raport performanță-preț, având procesor quad-core, ecran IPS cu rezoluție de 1280×800 pixeli, o cameră frontală de 1.2 megapixeli și alta opțională de 5 megapixeli. Modelul cu ecran IPS de 10”, MeMO Pad FHD 10 integrează un procesor Intel Atom Z2560, are rezoluție Full HD 1920×1200 pixeli și tehnologie audio ASUS SonicMaster.

ASUS MeMO Pad HD 7 are procesor quad-core și 1GB RAM, având răspuns rapid în orice aplicație. Ecranul de 7 inci, cu rezoluție nativă de 1280×800 pixeli, redă texte și imagini bine conturate, ce pot fi privite din unghiuri largi de vizualizare, de 170 de grade. Tehnologia IPS oferă culori vibrante și fidele.

MeMO Pad HD 7 încorporează difuzoare stereo de calitate, sunetul fiind îmbunătățit prin tehnologia audio ASUS SonicMaster. Cameră frontală, cu senzor de 1.2 megapixeli, poate înregistra clipuri HD 720p. Anumite variante ale produsului pot avea încă o cameră de 5 megapixeli.

Cu numai 10.8 mm grosime și o greutate de 302 grame, MeMO Pad HD 7 folosește o baterie litiu-polimer, ce oferă o autonomie de până la 10 ore în rularea de clipuri video 720p. Tabletele sunt disponibile în patru culori: negru, alb, roz și verde.

MeMO Pad HD 7 dispune de 16GB spațiu de stocare și un slot pentru carduri microSD, plus 16GB spațiu suplimentar în ASUS WebStorage, gratuit în primul an de la achiziție. Prin ASUS WebStorage Office, utilizatorii pot vizualiza, crea, edita și partaja online documentele Microsoft Office.

ASUS MeMO Pad FHD 10 dispune de cel mai recent procesor Intel Atom Z2560, tactat la 1.6GHz, și un ecran IPS cu rezoluție Full HD 1920×1200 pixeli pentru imagini luminoase cu un unghi de vizualizare de 178 de grade.

asus_memo_pad_fhd10_2

MeMO Pad FHD 10 integrează difuzoare stereo cu tehnologie audio SonicMaster, iar ecranul de 10 inci îl face ideal pentru divertisment, rularea jocurilor și a clipurilor video 1080p. Tableta beneficiază de tehnologia Intel Hyper-Threading care îi îmbunătățește performanțele și eficiența energetică.

Carcasa subțire integrează o cameră frontală de 1.2 megapixeli și una principală de 5 megapixeli cu autofocus, pentru fotografii impresionante și înregistrări video 1080p. MeMO Pad FHD 10 are o grosime de numai 9.5mm și cântărește doar 580 de grame. Bateria litiu-polimer oferă o autonomie de până la 10 ore în rularea de clipuri video 720p. Designul are un finisaj cu micro-linii, variantele cromatice fiind: albastru, alb mătăsos și roz aprins.

asus_memo_pad_fhd10_1

MeMO Pad FHD 10 dispune de opțiuni complete de conectivitate, incluzând WiFi 802.11a/b/g/n și navigația GPS și GLONASS. ASUS Miracast conectează wireless tableta la un televizor sau proiector Wi-Fi pentru vizionarea filmelor, a fotografiilor și a prezentărilor.

Modelul MeMO Pad FHD 10 este echipat cu 32GB memorie flash și slot pentru carduri microSD. Utilizatorii beneficiază gratis și de 5GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage.

ASUS MeMO Pad HD 7 și MeMO Pad FHD 10 vin cu câte o husă de protecție TransCover cu interior din microfibră. TransCover se transformă într-un stand ce susține tableta la un unghi perfect pentru vizionarea de filme și dactilografierea prin tastatura virtuală. Husa TransCover este disponibilă în culorile albastru, roz, alb și negru pentru MeMO Pad HD 7 și negru, roz și verde pentru MeMO Pad FHD 10. MeMO Pad HD 7 dispune și de carcasa de protecție Persona Cover. Acest accesoriu poate avea culoarea negru, roz sau verde și protejează tableta de loviturile și zgârieturile de zi cu zi.

asus_memo_pad_fhd10_3

Tableta ASUS MeMO Pad HD 7 va fi disponibilă inclusiv în România, începând din iulie 2013, modelul așteptat pe piața noastră având 16GB memorie și un preț aproximativ de 699 lei (inclusiv TVA). MeMO Pad FHD 10 cu 32GB și conexiune WiFi va costa aproximativ 1699 lei (inclusiv TVA), modelul fiind așteptat în magazinele românești la sfârșitul lunii august.

To Top