Stiri

Taxele se pot plăti din fața calculatorului prin ghiseul.ro

În cele mai multe localități din România taxele se pot plăti cu ajutorul calculatorului. Tot ce trebuie să faceți este să accesați www.ghiseul.ro, să vă înregistrați și să transferați banii din contul dumneavoastră către contul statului.

Primăria Sectorului 2, prin Direcția Venituri Buget Local (DVBL), cu sprijinul Visa Europe şi Banca Transilvania, desfășoară în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2014 o amplă campanie de promovare a plății taxelor și impozitelor locale cu cardul prin www.ghiseul.ro.

Sub sloganul „Plătește-ți taxele și impozitele pe ghiseul.ro și ai numai de câștigat!”, campania susține înregistrarea contribuabililor Sectorului 2 în sistemul național www.ghiseul.ro, care permite plata pe internet cu cardul a impozitelor și taxelor locale. Contribuabilii care îşi plătesc taxele și impozitele locale cu cardul prin www.ghiseul.ro în perioada 1 ianuarie – 31 martie sunt înscrişi automat în tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre cele 3 premii constând într-un smartphone Samsung Galaxy S4 mini I9195 Black și pentru marele premiu constand într-o tabletă Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8. Mai multe informații despre campanie pot fi regasite la www.impozitelocale2.ro.

Pentru a-şi ridica datele de acces pentru plata cu cardul prin platforma ghiseul.ro şi/sau pentru a-şi plăti direct taxele cu cardul, contribuabilii din Sectorul 2 se pot prezenta cu actul de identitate la sediile DVBL Sector 2 din Str. Gării Obor nr. 10 şi nr. 14, respectiv Ziduri Moși nr. 4.

„Avem în atenţie încă din anul 2011 implementarea la nivelul Sectorului 2 a unor sisteme moderne de încasare a taxelor şi impozitelor locale, înregistrând astfel o activitate de pionierat în această direcţie, prin oferirea permanentă de noi soluţii. Cetăţenii Sectorului 2 au posibilitatea de a-şi plăti de acasă, cu card-urile, prin www.ghiseul.ro, obligaţiile fiscale ce le revin. Eliminăm astfel cozile la ghişee şi desigur ne bucurăm că plata taxelor si impozitelor locale cu cardul este o opţiune atractivă pentru tot mai mulţi cetăţeni care aleg astfel să evite stresul şi oboseala legate de achitarea acestor obligaţii financiare prin metoda clasică, în numerar, la ghişeele oficiilor destinate în acest scop.”, a declarat Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu.

Primăria Sectorului 2 oferă cetăţenilor posibilitatea de a-şi plăti taxele şi impozitelor cu cardul prin www.ghiseul.ro încă de la începutul anului 2011, iar până la începerea campaniei actuale aproximativ 1.859 de persoane îşi ridicaseră datele de acces pentru platformă.

Contribuabilii care şi-au ridicat utilizatorul şi parola pot accesa de oriunde şi în orice moment platforma www.ghiseul.ro pentru a vedea informaţii detaliate privind obligaţiile de plată şi pot să le achite direct pe internet cu cardul.

Platforma www.ghiseul.ro oferă posibilitatea de a plăti online cu cardul parţial sau total taxele şi impozitele locale, precum şi amenzile existente, iar dovada plăţii se primeşte pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

bani_dolari

To Top