Stiri

Telefoanele Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro sunt disponibile în România

Xiaomi Mi 10 Pro
Xiaomi Mi 10 Pro

Cele mai noi telefoane Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro sunt disponibile în România. Mi 10 Pro este disponibil în două variante de culoare, Alpine White și Solstice Grey și o opțiune de memorie 8GB+256GB la prețul recomandat de 4.599,90 Lei. Mi 10 Pro poate fi achiziţionat online prin intermediul magazinelor specializate.

Pentru Mi 10 sunt disponibile două variante de culoare Twilight Grey și Coral Green și două opțiuni de memorie. Opțiunea 8GB+128GB va fi disponibilă la prețul recomandat de 3.799,90 LEI, în timp ce modelul 8GB+256GB va fi disponibil la prețul recomandat de 4.299,90 LEI. Mi 10 poate fi achiziţionat online prin intermediul magazinelor specializate dar și de la operatorii de telefonie. Precomenzile pentru Mi 10 Pro și Mi 10 încep din 22 aprilie şi durează până pe 3 mai 2020.

Bonusuri pentru clienții Xiaomi

Pentru dispozitivele comandate în această perioadă, utilizatorii vor primi cadou un set de căşti Mi True Wireless Earphones. Consumatorii care achiziționează modelele Mi 10 și Mi 10 Pro de la orice retailer autorizat din România vor beneficia gratuit prima dată de reparația sau înlocuirea ecranului avariat. Produsele achiziționate prin intermediul distribuitorilor oficiali vor beneficia de service la ESD (centrul de service oficial al Xiaomi în România).

Cameră foto quad

Xiaomi Mi 10 Pro oferă un set de camere complexe cu senzor de 108 MP, unul dintre cei mai mari senzori de telefon disponibili pe piață. Pe lângă fotografiile de înaltă rezoluție, utilizatorii pot surprinde imagini panoramice, datorită camerei foto ultra wide de 20MP. Dispozitivul mai include două camere tele care acoperă o plajă focală largă, pentru portrete, realizate la zoom X2 și fotografii la distanțe mari, cu zoom-ul de 50x, cu stabilizare optică.

Modulul de focus cu laser al camerei principale AI 2.0, Night mode 2.0, și dublu flash ajută utilizatorii să captureze detalii în timpul fotografiei de zi și să realizeze fotografii mai luminoase și mai clare pe timpul nopții. Mi 10 Pro oferă cea mai captivantă experiență cu un scor DxOMark de 124.

Xiaomi Mi 10 Pro poate filma la rezoluție 8K cu 30fps, cea mai înaltă rezoluție video pentru un telefon mobil, în timp ce modurile video – Portret, Color focus, ShootSteady, Vlog și slow motion le permit utilizatorilor să creeze conținut de calitate cinematică.

Ecran AMOLED

Atât Mi 10 Pro cât și Mi 10 au un display 3D curbat, cu margini rotunjite și muchii înguste. Având un ecran AMOLED curbat de 6.67 inchi edge-to-edge DotDisplay cu tehnolgia TrueColor, Mi 10 Pro oferă o acuratețe a culorii, atât pentru utilizatorii pasionați de fotografie, cât și pentru cei care fotografiază ocazional. Noua generație de display-uri aduce cu sine o mai mare luminozitate (de până la 1200nit) și o baterie mai puternică față de cea a predecesorului său, în timp de display-ul de 90Hz oferă o experiență de utilizare fluidă, fără întreruperi.

Mi 10 Pro și Mi 10 oferă cele mai performate ecrane dintre dispozitivele Xiaomi. Senzorii duali de luminozitate permit detectarea precisă a luminozității, în timp ce modurile variate de strălucire asigură un confort sporit pentru ochi. Ambele telefoane au lumină albastră certificată TUV Rheinland și verificate de HDR10+ pentru o experiență vizuală autentică.

Platformă mobilă Snapdragon 865

Mi 10 Pro și Mi 10 sunt echipate cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865 care oferă conectivitate 5G. Chipsetul este fabricat cu ajutorul tehnologiei de 7nm și are o frecvență de 2.84GHz. Nucleele Kryo 585 au o arhitectură ARM Cortex-A77 menținând un consum redus de energie. Chipsetul vine cu RAM rapid și cu opțiuni de stocare LPDDR5 și UFS3.0, oferind viteze de citire și de scriere excepționale.

Telefoanele Xiaomi Mi 10 Pro și Mi 10 au un sistem de răcire avansat cu mai multe straturi de grafen și de grafit suprapuse care elimină căldura. Această configurație robustă de hardware a făcut ca Mi 10 Pro să câștige un scor AnTuTu de 602.660.

5G de la chinezi

Mi 10 Pro și Mi 10 sunt pregătite pentru viitoarele rețele 5G suportând chiar 5G multilink pentru mai multe conexiuni simultane, de până la 3 rețele (2.4G/5G Wi-Fi și date mobile) în același timp și permite schimbarea rapidă a conexiunii. În plus, ambele telefoane au suport de Wi-Fi 6, cel mai avansat standard Wi-Fi disponibil în momentul de față.

Bateria

Baterii de înaltă capacitate care se pot încărca wireless. Mi 10 Pro vine cu o baterie de 4500mAh, care permite încărcare triplă de mare viteză cu 50W – încărcare prin cablu, 30W – încărcare wireless și opțiunea de reverse charging.

Mi 10 Pro și Mi 10 folosesc NFC multifuncțional și infraroșu pentru acces rapid la plăți și pentru controlul de la distanță al dispozitivelor electrocasnice.

To Top