Stiri

Xiaomi Redmi Note 8T are 4 camere, își curăță singur difuzorul, iar prețul nu este tocmai mare

Xiaomi Redmi Note 8T
Xiaomi Redmi Note 8T

Camera foto cvadruplă transformă cel mai nou telefon Xiaomi într-o fabrică de fotografii. Redmi Note 8T este deja disponibil în România, iar prețul nu este tocmai mare, așa după cum veți vedea mai jos.

Xiaomi Redmi Note 8T are la bază chipset Qualcomm Snapdragon 665, montat în spatele unui ecran cu diagonala de 6,3 inchi, acoperită cu sticlă Corning Gorilla Glass 5.

Camera principală beneficiază o rezoluție de 48 megapixeli și un unghi de 79,4 grade. O a doua cameră cu unghi larg de 120 de grade oferă 8 megapixeli și permite încadrarea mai rapidă a grupurilor. În partea din față, Redmi Note 8T integrează o cameră de 13 megapixeli pentru selfie, cu diafragmă f/2.0 și tehnologie AI încorporată.

Cum poate telefonul să-și curățe singur difuzorul

Telefonul dispune de sistem ingenios care aruncă praful acumulat pe membrana difuzorului. Funcția de curățare automată a difuzorului, disponibilă prin OTA, elimină particulele de praf și alte impurități, prin impulsuri sonice de joasă frecvență.

Telefonul este DUAL SIM și va fi livrat în trei culori: Moonshadow Grey, Starscape Blue și Moonlight White. Redmi Note 8T este disponibil în țara noastră în trei configurații: 3GB RAM + 32GB Stocare, 4GB + 64GB, și 4GB + 128GB, începând de la prețul de 859 lei, cu toate taxele incluse.

 VEZI PREȚUL ONLINE

To Top