Stiri

Telefon Vizio Via cu telecomanda integrata

Vizio a lucrat de zor la o nouă tabletă dar și la un telefon inteligent ce vor fi prezentate începând de mâine la CES 2011. Un fapt extrem de interesant îl reprezintă plasarea unei diode infraroșu, pe aceste dispozitive, care va permite controlarea echipamentelor electronice întocmai ca o telecomandă universală.

Telefonul VIZIO VIA dispune de un procesor tactat la 1GHz, ecran capacitiv de 4 inci, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth, GPS și slot pentru carduri microSD. Camera frontală este destinată apelurilor video iar cea montată pe partea din spate este capabilă să captureze imagini la rezoluție de 5 megapixeli.

Tableta VIZIO VIA beneficiază de același procesor tactat la 1Ghz dar integrează un ecran capacitiv cu diagonala de 8 inci. Celelalte caracteristici sunt similare cu alte telefonului singura chestiune deosebită fiind prezența a trei difuzoare. Bineînțeles aceste două dispozitive rulează sistemul de operare Android împreună cu toate beneficiile sale.
Acum pe lângă faptul că utilizatorul poate avea internet în timp ce se relaxează în pat va avea și o telecomandă la îndemână, un avantaj concurențial ce va fi preluat și de alte companii în mod sigur.

To Top