Stiri

Telefonul de gaming ROG Phone 3 este disponibil în România

ROG Phone 3
ROG Phone 3

Pasionații de gaming și cei care obișnuiesc să se joace pe consolele mobile au acum un motiv de bucurie. Cel mai puternic telefon de gaming, ROG Phone 3, este acum disponibil în România. Telefonul are la bază cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu funcții Qualcomm Snapdragon Elite Gaming, răcire GameCool 3 și comunicații 5G. Ecranul AMOLED, cu diagonala de 6,59 inchi și frecvența de 144 Hz oferă culorii vii și precise, care îmbunătățesc dinamica și fac momentele din joc mai plăcute.

ROG Phone 3 este construit pe baza celei mai puternice platforme mobile Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu comunicații mobile 5G avansate și capabilități Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Chipsetul este răcit cu o soluție GameCool 3 și este proiectat să livreze non-stop performanțe ultra-fluide, pentru cea mai bună experiență de gaming mobil.

ROG Phone 3 dispune de cel mai bun ecran AMOLED cu diagonala de 6,59 inchi și o acuratețe a culorilor Delta-E < 1. Ecranul are o rată de refresh de până la 144 Hz, un timp de răspuns de 1 ms și o latență la atingere de 25 de milisecunde. ROG Phone 3 a trecut, de asemenea, testele de certificare TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) și Flicker Reduced. Având până la 16 GB memorie RAM LPDDR5 și un ROM UFS 3.1 ultra-rapid de 512 GB, ROG Phone 3 oferă cea mai bună performanță posibilă în majoritatea aplicațiilor compatibile cu sistemul de operare Android.

Fiind un telefon construit pentru gaming, ROG Phone 3 beneficiază de caracteristicile de succes ale modelelor precedente: portul unic de încărcare montat pe lateral și o baterie mare, de 6000 mAh. Sistemul intuitiv AirTrigger 3 include acum un senzor de mișcare, în plus față de senzorii touch ultrasonici programabili, oferindu-le jucătorilor și mai multe modalități de a controla acțiunea. Software-ul de optimizare a performanțelor X Mode suportă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului, făcând și mai ușoară dezlănțuirea puterii complete a lui ROG Phone 3.

Bateria internă cu capacitatea de 6000 mAh oferă suficientă putere pentru cele mai lungi bătălii. Există multiple mecanisme de economisire a energiei, inclusiv o funcție de hibernare care poate limita proactiv fluxul datelor din fundal și consumul anumitor aplicații.

VEZI PRETUL ONLINE

To Top