Stiri

Telefonul de gaming ROG PHONE II intră la vânzare în România

ROG PHONE II
ROG PHONE II

Cel mai puternic telefon de gaming al anului, ROG PHONE II, este disponibil acum în magazinele din România. ROG PHONE II este primul telefon din lume ce utilizează platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus tactată până la 2,96GHz cu grafică Adreno 640 și poate susține sesiuni intense de gaming fără supraîncălzirea chipset-ului.

Grafica superioară este susținută de noul accelerator video Adreno 640, iar sistemul de răcire cu camere de vapori stabilizează performanța la viteze maxime. ROG Phone II dispune, de asemenea, de primul ecran AMOLED 10-bit HDR din lume cu rată de refresh de 120Hz și timp de răspuns de 1ms, cu diagonala de 6,59”, ce oferă o acuratețe a culorilor Delta-E <1 și un răspuns tactil instantaneu.

ROG Phone II a fost gândit din primul moment ca un telefon de gaming, având o orientare „landscape”, care valorifică mai bine ecranul cu format 19,5:9. Butoanele virtuale AirTrigger II cu senzori haptici, tehnologia Dual Surrounding Vibration și difuzoarele stereo frontale captivează utilizatorul în acțiunea jocului, iar accesoriile noi completează experiența desăvârșită. Dock-ul opțional TwinView Dock II adăugă un al doilea ecran, în timp ce gamepad-ul ROG Kunai (achiziționat separat) oferă o experiență de gaming în stilul consolelor portabile.

Bateria de 6000 mAh îi oferă dispozitivului suficientă autonomie pentru a rula jocuri orinde și-ar dori utilizatorul. Tehnologia de încărcare directă ROG HyperCharge – care mută circuitul de încărcare din telefon în încărcătorul special de 30W – îi oferă lui ROG Phone II timpi de încărcare mai scurți, în condiții de siguranță (până la 66% în doar 58 de minute). Suportul pentru încărcarea PD le oferă jucătorilor posibilitatea de a încărca cu ușurință telefonul cu orice adaptor USB Type-C (USB-C). Totodată se pot încărca în mod convenabil alte dispozitive cu ajutorul lui ROG Phone II.

Pentru a susține un nivel ridicat al performanțelor, a doua generație a sistemului de răcire GameCool II are o nouă cameră de vapori 3D, mai eficientă în eliminarea căldurii generate de chipset. Noul AeroActive Cooler II dispune de un ventilator cu pale redesenate, care oferă un flux de aer mai puternic în ROG Aerodynamic System și se potrivește carcasei ROG Phone Aero Case din pachet.

ROG PHONE II, configurat cu 12GB memorie RAM și 512GB spațiu de stocare, este comercializat în magazinele specializate la prețul de aproximativ 4500 lei (taxe incluse).

VEZI PREȚUL ONLINE

Urmărește o prezentare video pentru ROG Phone II

To Top