Stiri

Cât costă telefonul moto g72 în România

Telefonul Motorola Moto g72
Telefonul Motorola Moto g72
(CREDIT: Motorola)

Motorola a lansat moto g72, un telefon ce va fi disponibil în România la Altex, eMAG și în rețeaua Digi la prețul de ~1499 RON. Este un terminal capabil să realizeze fotografii detaliate și care are un display OLED de 6,6″ cu HDR10+. Se adaugă două  difuzoare stereo cu Dolby Atmos, un procesor MediaTek Helio G99 și o baterie de de 5.000 mAh cu încărcare rapidă.

Camera foto principală are un senzor de 108 MP, cu rezoluție ultra-înaltă, care captează de 9 ori mai multă lumină. Moto g72 vine și cu o cameră ultrawide de 8 MP care permite o încadrare de 4 ori mai mare decât un obiectiv standard. Poate detecta adâncimea, lucrând alături de camera principală pentru a estompa automat fundalul pentru fotografii de tip portret cu aspect profesional.

Sistemul foto are și senzorul Macro Vision, camera dedicată ce permite apropierea de acțiune de 5 ori mai mare, surprinzând detaliile pe care le-ai rata cu o cameră obișnuită.

Telefonul Motorola Moto g72

Telefonul Motorola Moto g72 (Foto: Motorola)

Ecranul OLED de 6,6″ cu HDR10+ îndeplinește standardele cinematografice pentru acuratețea culorilor, luminozitate și contrast, oferind un aspect foarte realist. Pentru o experiență mai captivantă, telefonul are un ecran edge-to-edge și o rată de refresh de până la 120Hz, astfel încât urmărirea conținutului să fie cât se poate de fluidă.

Procesorul MediaTek Helio G99 susține atât sarcinile uzuale, cât și gamingul mobil. Gamerii vor experimenta o creștere a eficienței jocurilor cu 20% mulțumită chipset-ului pe 6 nm, păstrând durata de viață a bateriei chiar și în cazul jocurilor solicitante.

To Top