Stiri

Telefonul parteneriatului OPPO cu UEFA, Reno8 Pro 5G intră pe piață – VEZI PREȚ

OPPO Reno8 Pro 5G
OPPO Reno8 Pro 5G
(CREDIT: OPPO)

OPPO, unul dintre sponsorii UEFA Champions League, a adus în România telefonul Reno8 Pro 5G, care este promovat prin acest parteneriat. Există un pachet special UEFA care include telefonul, un încărcător auto de 80W și o minge de fotbal semnată de Ilie Dumitrescu, căci fostul fotbalist al generației de aur e ambasadorul acestei colaborări OPPO în România. Prețul pachetului este de aproximativ 4000 de lei și poate fi precomandat la eMAG de pildă.

VEZI PREȚUL LA ZI

Dotat cu Andorid 12, Reno8 Pro 5G împrumută tehnologii de la gama de vârf și se remarcă printr-un design deosebit și încărcarea super rapidă. Dispune de senzori foto duali de la Sony, inclusiv senzorul IMX709 RGBW de 32MP pentru camera selfie, care permite utilizatorilor să capteze selfie-uri mai clare în lumină scăzută, și senzorul IMX766 de 50MP, pentru performanțe la nivel de vârf. Adăugăm că are un procesor MediaTek Dimensity 8100-MAX și 8 GB RAM.

Corpul lui Reno8 e unibody și integrează atât modulul camerei, cât și capacul din spate. Reno8 Pro 5G este cel mai subțire telefon din seria Reno, cu o grosime de numai 7,34 milimetri, și se simte ușor în mână, la doar 183 de grame. Mobilul poate fi Glazed Green și Glazed Black.

Afișajul este AMOLED la 120Hz (rezoluție doar FullHD), iar ramele foarte subțiri asigură o experiență captivantă. Reno8 Pro 5G dispune de NPU-ul pentru imagini MariSilicon X, ce permite capabilități video de neegalat în clasa sa. MariSilicon X permite videoclipuri 4K Ultra Night pentru filmări ultra-clare, mai luminoase și mai detaliate pe timp de noapte, precum și videoclipuri 4K Ultra HDR, pentru a păstra detaliile atât în zonele luminoase, cât și în umbre.

Reno8 Pro 5G aduce și tehnologia de 80W SUPERVOOC, ce permite utilizatorilor să încarce bateria de 4500 mAh la 50% în aproximativ 10 minute și la 100% în aproximativ 30 de minute. Prin Battery Health Engine, dispozitivele din seria Reno8 își păstrează până la 80% din capacitatea inițială chiar și după 1.600 de cicluri de încărcare completă, ceea ce este de două ori mai mare decât standardul din industrie, de 800 de cicluri.

Vezi unboxingul făcut de Unbox Therapy la Reno8 Pro 5G

To Top