Stiri

Telefonul POCO M5s e disponibil în România

Telefon POCO M5s
Telefon POCO M5s
(CREDIT: POCO)

POCO anunță disponibilitatea telefonului POCO M5s în rețeaua partenerilor oficiali din România. Terminalul oferă experiențe de divertisment echilibrate pe toate planurile, atât din punct de vedere al camerelor, cât și al sunetului, ecranului și bateriei. POCO M5s se remarcă prin setupul de camere, ecranul AMOLED DotDisplay de 6.43 inci, procesorul MediaTek Helio G95 și bateria de 5.000mAh.

POCO M5s e disponibil în varianta cu 4GB RAM și 128GB stocare, în variantele de culoare (gri), negru și albastru. Prețul comunicat de producător e de ~999 lei, însă la data articolului aparatul costă mult mai mult în magazinele online.

VEZI PREȚUL ONLINE

Telefonul are un sistem de camere quad, poate înregistra 4K la 30 de frame-uri pe secundă și poate fi folosit inclusiv pentru a filma activități sportive. Setup-ul este format dintr-o cameră principală de 64MP, o cameră cu unghi ultra-larg de 8MP, dar și doi senzori de 2MP pentru profunzime și macro. Camera frontală are 13MP și este ideală pentru selfie-uri și apeluri video.

POCO M5s are ecran Full HD+ AMOLED DotDisplay de 6.43 inci, iar senzorul ambiental de lumină la 360° ajustează luminozitatea sa în funcție de context.

Echipat cu chipset-ul MediaTek Helio G95, POCO M5s stă bine la capitolul procesare, iar bateria de 5.000mAh îi asigură 12 ore de divertisment sau o zi și jumătate de convorbiri telefonice, potrivit producătorului.

To Top