Stiri

Telefonul Realme GT va primi Android 12 Beta 1

realme GT
realme GT

Evenimentul de presă Google I/O 2021 a debutat în 18 mai și se va încheia în 20 mai 2021. Conferința anuală, dedicată dezvoltatorilor, s-a desfășurat anul acesta fără public, participanții urmărind de la distanță transmisia live organizată de Google. Așa cum era de așteptat, Google a anunțat sistemul de operare Android 12 în versiunea Beta 1. În urma acestui anunț este de așteptat ca partenerii Google să prezinte propriile dispozitive mobile înscrise în programul beta Android.

Realme a fost una dintre companiile producătoare de telefoane mobile care au făcut parte din programul beta încă din anul 2019. Modelul de vârf al companiei, realme GT, va face parte din programul inițial pentru dezvoltatori Android 12. Actualizarea beta va fi disponibilă utilizatorilor din China, după ce Google a făcut anunțul în prima zi a conferinței.

Realme a confirmat, de asemenea, că flagship-ul realme GT va fi lansat la nivel global cât de curând, după care sistemul de operare Android 12 Beta 1 va fi livrat către terminale. Potrivit producătorului, versiunea beta va fi lansată în Comunitatea Realme în cursul acestei lunii.

Realme GT dispune un ecran FHD + de 6,43 inchi cu un spațiu decupat pentru camera selfie. Telefonul este construit în jurul platformei mobile Qualcomm Snapdragon 888 și are până la 12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Dispozitivul beneficiază de o configurație cu trei camere, dintre care una de 64MP pe spate și o cameră frontală de 16MP. Realme GT este alimentat de o baterie de 4500mAh și are suport pentru încărcare rapidă de 65W.

To Top