Stiri

Noile televizoare Philips The One 2020 au sosit și în România

Televizor Philips The One 2020
Televizor Philips The One 2020

Noua gamă de televizoare Philips Perfomance Series – The One 2020 este disponibilă în România în două variante, seria 8505 având un stand cu finisaj argintiu mat și seria 8545 cu un stand cromat. Noile televizoare beneficiază de o construcție premium și cele mai noi tehnologii Philips disponibile la prețul unui model mid-range.

Imagini excelent procesate

Procesorul de imagine Philips P5 are rolul de a îmbunătăți calitatea imaginilor și a culorilor afișate. Astfel utilizatorul se poate bucura de imagini de o calitate deosebită, reducere inteligentă a zgomotului de imagine, un contrast excelent și imagini detaliate chiar și în zonele întunecate ale ecranului.

Ecranul DLED HDR10+ acoperă o gamă largă de culori, iar rezoluția 4K și tehnologia Dolby Vision oferă utilizatorilor imagini cinematice de o înaltă claritate cu un contrast excelent datorită tehnologiei Micro Dimming Pro și o mișcare fluidă pe ecran datorită tehnologiei Natural Motion. Pentru o compatibilitate extinsă, pe lângă tehnologia HDR10+, televizoarele mai beneficiază și de HLG (Hybrid Log Gamma) care este o alternativă la tehnologia HDR care folosește semnal SDR (standard dynamic range) și îl îmbunătățește pentru a oferi utilizatorului imagini mai detaliate chiar și în cazul conținutului video non-HDR.

Iluminarea Ambilight, tehnologie unică Philips, oferă utilizatorului o experiență de vizionare mai imersivă. Tehnologia Ambilight pe 3 laturi oferă o iluminare ambientală care proiectează conținutul aflat pe ecran în afara acestuia pentru o experiență de vizionare ce părăsește marginile ecranului.

Sunet rafinat

Sistemul audio integrat Philips 2.0 de 20W împreună cu tehnologia Dolby Atmos oferă un sunet de cea mai bună calitate, care îmbunătățește experiența utilizatorului indiferent că este vorba de filme, seriale sau jocuri video.

Noile standuri oferă televizoarelor Philips un aspect suplu și elegant, iar utilizatorii care își doresc un sunet și mai bun au posibilitatea de a adăuga un soundbar cu înălțimea de până la 70mm. Soundbar-urile Philips sunt create special pentru a se potrivi perfect alături de televizoarele The One 2020. Soundbar-ul PHILIPS HTL3325/10 beneficiază de un design geometric simplu și reprezintă o soluție 3.1 cu subwoofer wireless care se conectează la televizor și transformă sufrageria utilizatorului într-un home theater, iar conectorul HDMI (ARC) simplifică experiența de utilizare și permite controlul soundbar-ului direct din telecomanda televizorului.

Funcții avansate

Sistemul de operare Android TV 9.0 vine cu asistentul vocal Google integrat și este compatibil cu Amazon Alexa. Avantajul sistemului de operare Android este dat de librăria extinsă de aplicații dispnibile pe Google PlayStore.

Televizorul Philips cu Android TV va putea fi controlat cu ajutorul comenzilor vocale datorită microfonului integrat în telecomandă. Microfonul se activează doar când este apăsată tasta specială pentru Google Assistant. Utilizatorul îi va putea spune televizorului să pornească un anumit joc sau serialul preferat pe Netflix și chiar să controleze diverse dispozitive compatibile cu Google Assistant.

Philips The One, 8505 și 8545 beneficiază de specificații tehnice premium la prețul unui model mid-range, fiind o alegere excelentă pentru utilizatorii ce își doresc un televizor complet. Televizoarele sunt disponibile în 5 dimensiuni: 43, 50, 58, 65 și 70 inchi.

Conectivitatea variată a noilor televizoare Philips The One, 8505 și 8545, satisface chiar și nevoile celor mai pretențioși utilizatori și permite conectarea simultană a patru dispozitive pe porturile HDMI și a unui sistem audio digital, cu posibilitatea de a alege între o antenă de satelit și un cablu de televiziune. Numărul mare de porturi HDMI permite conectarea unui soundbar, unui Blu-ray player și a unei console de jocuri, iar conținutul multimedia poate fi redat direct de pe un mediu de stocare USB folosind unul dintre cele două porturi amplasate convenabil.

To Top