Stiri

Timişoara se pregăteşte pentru o nouă ediţie IT Congress – Technology Refreshment

Au mai rămas doar câteva zile până la cel mai mare eveniment IT al anului în România: IT Congress – Technology Refreshment, ajuns la cea de-a cincea ediţie. Organizat anual de ETA2U, evenimentul este dedicat clienţilor companiei şi aduce la aceeaşi masă principalii jucători de pe piaţa IT mondială. Aceştia au, astfel, ocazia de a-şi prezenta ultimele soluţii în faţa specialiştilor şi pasionaţilor de IT şi tehnologie din România. IT Congress 2013 se va derula la Timişoara în perioada 15-16 mai, fiind organizat în spaţiul Expovest aflat în Calea Lugojului, nr.7.

“Companii precum Microsoft, NetApp, APC, Cisco, Dell, HP, Intel, Oracle, Veeam, VMware, Xerox, IBM, Lexmark McAfee şi Vodafone au fost prezente şi anul trecut în cadrul IT Congress. Ne bucurăm că au ales să participe şi de această dată. Acest fapt ne arată că au găsit aici un mediu potrivit în care pot să se întâlnească direct cu publicul lor şi să discute pe marginea celor mai recente inovaţii. Avem şi parteneri noi – Advantech, Juniper, Toshiba şi Asus – care, convinşi fiind de calitatea ediţiilor precedente, au decis să ni se alăture”, a declarat Stelian Câmpianu, director general ETA2U.

IT_Congress

Printre temele care vor capta cu siguranţă atenţia publicului se numără: toată gama de produse Cloud-oriented de la Microsoft, ExpressPod şi demo-ul de cluster Ontap de la NetApp, soluţia Pure Flex de la IBM, soluţiile de “bring your own device”, colaborare şi teleprezenţă prezentate de Cisco, soluţiile de securitate Sonic Wall realizate de către Dell, staţiile de lucru industriale şi pentru birou marca Intel şi Advantech, dar şi cele mai noi soluţii UTM de la Juniper.

Participanţii sunt aşteptaţi cu:

  • prezentări, workshop-uri şi demo-uri live desfăşurate în paralel în patru săli;
  • un spaţiu expoziţional de 2000 mp în care pot testa echipamente şi soluţii IT de ultimă oră;
  • sesiuni de Q&A cu producătorii şi specialiştii din domeniu;
  • premii zilnice, pentru a le răsplăti atenţia şi implicarea : 2 televizoare LED TV LG 42LM760S 3D, 18 tablete Asus Vivo Smart Tab şi 22 de console Xbox cu Kinect.

“Faptul că am avut peste 1.000 de participanţi la ediţia din anul precedent înseamnă multe pentru noi. Înseamnă că am reuşit să abordăm puncte reale de interes pentru specialiştii în IT şi pentru partenerii business din România. Înseamnă că ne-am ridicat la înălţimea aşteptărilor, iar acest lucru este confirmat şi de numărul mare de persoane înregistrate pentru ediţia din acest an. Să aduni o mie de specialişti într-un singur loc, să urci în avion oameni din toată ţara şi să-i aduci nu în capitală, ci la Timişoara… asta înseamnă că dispui de competenţe tehnice valoroase şi că ai reuşit să creezi un eveniment care chiar merită” a mai adăugat Stelian Câmpianu, director general ETA2U.

IT Congress

Participarea la eveniment se poate face doar pe bază de invitație urmată de înregistrare pe site-ul oficial al evenimentului (www.itcongress.ro), până la data de 10 mai 2013. Totodată, pe site sunt disponibile informaţii complete referitor la brand-urile participante şi la agenda evenimentului.

Parteneri media ai evenimentului: Adevărul, CHIP, Digi24 Timişoara, Kiss FM, Money Channel, Money Magazine, Money.ro, Opinia Timişoarei, Ora de Timiş, PC News, Sursa de vest, TVR Timişoara, TVT89, Ziua de Vest.

To Top