Editorial

Titlul de GameMaster 2007 a fost câştigat la Sibiu

Finala WGT România 2007 s-a desfăşurat la Sibiu într-o atmosferă incendiară.
Sistemele utilizate în finala WGT 2007 au fost realizate de Ultra PRO Computers, iar la recomandarea WGT au avut următoarea configuraţie: placă de bază ASUS P5K, placă video ASUS EAH2600PRO, procesor Intel E6550, monitor ASUS PW191A, unitate optică DVDRW ASUS DRW-1814BLT SATA.
Drumul spre finala WGT a fost lung şi greu de parcurs. În finală s-au calificat doar echipele care au avut mai mult antrenament şi au ştiut să comunice cel mai bine.

wgt

Calculatoarele WGT gata de CS

GameMaster 2007

Mă simt aşa pierdut…

GameMaster 2007

Intrarea în Club 79, locul unde a avut loc WGT Romania 2007

GameMaster 2007

Şi fetele iubesc CS

GameMaster 2007

snc îşi face planul pentru bătălia finală

GameMaster 2007

vezi că e pe variantă!

GameMaster 2007

ce dulce e victoria

După două zile pline de emoţii, echipa smile and cry a învins echipa TeG într-o finală care a ţinut cu sufletul la gură toţi spectatorii din sală. Daniel de la smile and cry spunea că si-au învins adversarii deoarece au fost mult mai seriosi, motivati, dornici.

“Avem un coordonator de joc foarte bun, k1d0r, care a făcut parte din echipa TeG pana acum 3 luni de zile. Îi cunoaşte foarte bine şi ştie să ne pună pe hartă, ştie cum trebuie strategia făcută sa câstigam contra lor ” au declarat după victorie cei de la smile and cry.

Evenimentul WGT (World GameMaster Tournament) oferă celor mai buni gameri din lume posibilitatea de a concura corect, distractiv şi intr-un mediu fair-play. Deoarece este unul dintre cele mai mari intreceri e-sport din lume, WGT a atras cei mai buni gameri din lume, dornici să câştige titlul World GameMaster. În timpul concursului WGT cele mai puternice firme producătoare de hardware vor avea ocazia de a prezenta cele mai noi soluţii şi inovaţii în domeniul platformelor de jocuri pe calculator.

Sponsorii principali ai evenimentului WGT România 2007 au fost ASUS, Intel şi UltraPro Computers.
Parteneri: Logitech, McDonald’s.
Organizator: PGL.
Parteneri media CityFM, Computer Bild, XtremPC, ComputerGames.ro , PC World, LEVEL, PCNews.ro.

To Top