Stiri

Toate detaliile știute despre ROG Phone 3

ROG PHONE II
ROG PHONE II

Republic of Gamers pregătește de zor lansarea celui mai performant telefon de gaming al acestei veri: ROG Phone 3. Data lansării a fost incertă până de curând, dar detaliile apărute recent prin intermediul organismelor de certificare lasă să se înțeleagă că ASUS va lansa ROG Phone 3 la începutul lunii iulie 2020.

Ce știm despre ROG Phone 3?

ROG Phone 3 va fi un telefon de gaming ce va moșteni o bună parte dintre caracteristicile prezente astăzi pe actualul ROG Phone II. Ecranul va fi tot de tip AMOLED cu frecvență ridicată de 120Hz, posibil 144Hz. Diagonala este de 6,59 inchi conform TEENA, iar rezoluția de 2340×1080 pixeli, mai mare decât a multor monitoare desktop. La un asemenea ecran sunt așteptat dimensiuni mari, care să-l încadreze cât mai bine dat fiind că ROG Phone 3 va trebuie să aibă o rezistență mai ridicată decât a altor modele high-end. Tot TEENA ne spune că telefonul va măsura 171 x 78 x 9.85mm, adică va fi lung (17cm) dar mai subțire pentru a intra mai bine în buzunar. Telefonul va fi disponibil în diverse versiuni, cu 8, 12 sau 16GB memorie RAM LPDDR5 . Spațiul de stocare va urca până la 512GB pentru instalarea celor mai complexe jocuri, cu cea mai bună grafică.

ROG Phone 3 va fi bazat pe un chipset Qualcomm Snapdragon 865 tactat de regulă la 2.84GHz, însă ROG Phone 3 va fi overclockat din fabrică, cu o frecvență ce urcă până la 3,091GHz. Alimentarea smartphoneului va fi făcută de o baterie masivă de 6000 mAh și va beneficia de încărcarea rapidă cu adaptor de 30W.

Telefonul va rula sistemul de operare Android 10 pentru a fi o platformă ideală pentru jocurile mobile din Google Play. Mai mult, ROG Phone III ar putea veni și cu Google Stadia, platforma de streaming de gaming, cu centre de date pe tot globul, capabilă să transmită imagini cu rezoluție 4K la 60 de cadre pe secundă.

To Top