Stiri

Tombola Koyos.ro

Samsung Galaxy Tab

După ce eMag a reușit să vândă nu mai puțin de 1000 de laptop-uri într-o singură zi, cei de la Koyos.ro s-au gândit să atragă cumpărătorii cu o tombolă extrem de atractivă. La această tombolă sunt înscrişi în mod automat toţi clienţii care plasează o comandă în perioada 4 – 31 august. Fiecare cumpărător va primi câte un bilet la tombolă pentru fiecare 100 RON cheltuiţi pentru produsele din oferta Koyos.ro.

În această campanie participă toate categoriile de produse. În fiecare săptămână va fi acordat un premiu iar primul pe acestă listă este Samsung Galaxy TAB P1000, urmat de un telefon Nokia E7. Premiul celei de-a treia săptămâni este aparatul foto Canon IXUS 300HS Black, o cameră foto compactă, dar care oferă fotografii foarte clare chiar şi în condiţii de iluminare insuficientă.

Laptopul Asus X52F-EX514D va încheia tombola, fiind un sistem care se adresează în acelaşi timp celor care doresc divertisment audio video high definition, dar şi celor care au necesităţi extinse de multitasking mobil. Propulsat de un procesor Intel Core i3 de 2,4 GHz şi de 2 GB de memorie RAM, laptopul poate deveni o soluţie excelentă pentru studenţi sau pentru utilizatorii din mediul business, dar care doresc să aibă suport şi pentru multimedia.
Samsung Galaxy Tab

To Top