Review

Top 22 gadgeturi roz

In lumea IT&C culoarea roz nu a fost populara deoarece masculii erau predominanti. Lucrurile s-au mai schimbat intre timp astfel incat doamnele si domnisoarele au inceput sa se intereseze de un notebook, de o pereche de casti si chiar de un harddisk extern … Si cum sexul frumos este interesat in special de „cum arata” am facut o selectie de 22 gadgeturi roz ideale pentru doamne si domnisoare. Si domnii ar trebui sa citeasca acest articol! Poate asa le vine o idee de cadou pentru iubita 😉

Cititul email-urilor devine o placere cu acest mouse roz de la Microsoft. Microsoft Wireless Optic 3000 nu are codiță si costa 142,99 RON.

Link

Daca vă doriți un mini mouse atunci vă recomandăm Mousepad Trust Travel. Are un design simpatic și costă doar 53,99 RON.

Link

Pozele pe care le faci nu sunt drăgălașe? Încearcă să le faci cu un aparate foto roz! Avem două propuneri pentru tine: Panasonic DMC FS7EP și Sony DSC-W220P.

Simpaticul Panasonic DMC FS7EP face poze la 10.1 megapixeli si costă 774,99 RON

Link

Poze la 12 megapixeli îți dorești? Sony DSC-W220P îți poate îndeplini chiar și această dorință. În plus este roz, nu cântărește mult și costă doar 689,99 RON.


Link

Cum altfel să îți transporți pozele din vacanță facute cu unul dintre aparatele foto de mai sus decât pe un Flash Drive roz? Venim cu doua propuneri: unul elegant și unul haios foc!

Pentru 98,99 RON ai elegant 4GB de poze roz.

Link

Pentru doar 63,99 RON flash drive-ul tău este roz și foarte haios.

Link

Daca filmele tale facute in vacata romantica de la Venetia nu au loc pe Flash Drive-ul de mai sus poti incerca un harddisk extern de 640GB de la Samsung. Este mai mic decat o carte de credit si nici nu iti goleste buzunarul. Cu 415,20 RON ai un nou accesoriu USB la notebook.

Link

Pozele stau bine pe un flash drive roz dar mai bine le afișezi pe o rama foto digitală. Dacă este roz și micuță cu atât mai bine! La acest capitol am găsit două variante ambele de la Canyon, ambele la prețul de 44,99 RON: DPF15 și DPFEGGP (ce nume îngrozitoare!!!)

DPF15 se poate atașa la chei așa că o să ai pozele mereu cu tine. Din păcate are memorie „scurtă”: 1MB.

Link

Cu 2MB de memorie și formă de ou, DPFEGGP cântărește doar 80 de grame.

Link

Pozele arată bine pe calculator sau pe o ramă foto digitală dar nu se compară cu senzația de a rasfoi un album foto clasic. Așa că ai nevoie de o imprimantă. Roz evident!

Canon Selphy CP780 (594,99 RON) are cititor de card așa că poți imprima direct de pe cardul camerei foto!

Link

Muzică romantică ascultată de pe un mp3 player roz! Aici oferta este bogată așa că avem trei propuneri: iPod Nano, iPod Shuffle și MP4 Player Serioux S51.

iPod Nano roz! Ce poate fi mai frumos? Asculți 16GB de melodii cu 789 RON.

Link

iPod Shuffle (269,99 RON) este mic și delicat. Bateria te ține 10 ore așa că micuțul Shuffle nu o să te lase la greu.

Link

Cu MP4 Player Serioux S51 (112,99 RON) poți asculta muzică în format mp3 dar și posturi de radio.

Link

La mp3 player trebuie să ai și o pereche de boxe portabile astfel încât prientenii tăi să se delecteze cu melodiile tale preferate! Recomandare noastră pleacă către Trust 16168 (75,99 RON).

Link

Dacă ai nevoie de căști, îți recomandăm Canyon CNR-EP4 la un modest preț de 28,99 RON.


Link

Pentru doar 19,99 RON ai o cască cu microfon A4Tech HS-12-3 de toată frumusețea!

Link

Când stai pe chat cu prietenele nu ar fi bine să ai o cameră web roz? Așa ne-am gândit și noi! Camera Web Trust InTouch Chat costă 74,99 RON și se conectează rapid în sistemul tău. Acum poți să gesticulezi în voie când conversezi pe Yahoo!

Link

Acum ai mouse roz, harddisk extern roz, flash drive roz. Un notebook roz este absolut necesar! Din nou venim cu doua sugestii: netbook HP Mini 110-1160EA si notebook Sony Vaio VGN-CS31S/P

HP Mini 110-1160EA este un netbook care cântărește doar 1.17 Kg și are ecran de 10.1 inch. Carcasa are un design care atrage privirile. Atenție: acest netbook trebuie asortat cu o ținută vestimentară de vedetă.

netbook roz


Link

Sony Vaio VGN-CS31S/P are un ecran mai mare decât HP adică 14.1 inch dar cântărește mai mult: 2.6 Kg.

sony notebook roz

Link

Gadgeturile voastre au nevoie de huse. Fie că este vorba de notebook, telefon sau WiiFit-ul care te ține în formă.

Husa notebook roz Targus Retro (59,99 RON) îți protejează comoara de notebook.

Link

O husă roz (90,99 RON) îți apără prețiosul telefon de accidente.

husa roz pentru telefon

Link

Nu te poți despărții de WiiFit? Nici nu trebuie dacă îți cumperi o geantă pentru placa WiiFit (64,99 RON)

husa roz pentru wii

Link

Va urăm un An nou cât mai roz!

To Top