Stiri

Tornado a inceput sa distribuie si produse MSI

Incepand cu luna martie, Tornado Sistems isi extinde portofoliul de produse, oferind partenerilor sai pe langa gama de produse traditionale MSI – placi de baza si placi video, unitati optice , servere si statii de lucru si o gama larga de notebook-uri si produse din categoria life style entertainment.

Viziunea MSI atinge tot spectrul digital entertainment si este puternic orientata catre intelegerea si satisfacerea celor mai inalte exigente ale clientului modern. MSI, bazandu-se pe o veche traditie in ceea ce proveste producerea de placi de baza, isi extinde astfel experienta acumulta, in productia de notebook-uri, vizand in principal clientii care doresc de la un notebook nu numai performanta dar si ergonomie, fiabilitate , ultraportabilitate dar si design de exceptie.
MSI este in acelasi timp unul dintre cei mai mari producator de echipamente multimedia si „consumer electronics” precum MP3 playere, camere web, memorii flash.
MSI este de asemenea un castigator constant a numeroase premii acordate pentru inovatie, calitate, design, performanta.

„Prin parteneriatul semnat cu MSI, Tornado Sistems asigura partenerilor si utilizatorilor un standard ridicat al serviciilor oferite, fie ca e vorba de servicii de consultanta vanzari sau ca e vorba de servicii de cea mai inalta calitate de garantie si postgarantie. Pasiunea pentru tehnologie transpusa in realizari si rezultatele pe care MSI le are la nivel mondial confirma acest parteriat ca fiind una din cele mai bune optiuni pentru largirea portofoliului nostru, alegere ce contribuie in realizarea obiectivelor strategice de dezvoltare” , declara Directorul Executiv al Tornado Sistems, John Cusa.

Despre Tornado Sistems:
Tornado Sistems este lider pe pia■a distribu■iei IT&C din RomÔnia oferind un portofoliu important de produse ║i solu■ii IT&C din partea a peste 40 de furnizori de prestigiu (Acer, Allied Telesyn, APC, ASUS, BenQ, Brand-Rex, Brother, Canon, Epson, Fujitsu-Siemens Computers, HP, IBM, Inform, Kingmax, Kingston, Lite-ON, Microsoft, NEC, Nortel Networks, Philips, PowerColor, Printronix, Proxim, Prolink, Samsung, Siemens, Star, TwinMOS, US Robotics, Xerox, Kingston etc). Structura organizatoricŃ a companiei, orientatŃ spre satisfacerea tuturor categoriilor de clien■i, a determinat, datoritŃ complexitŃ■ii sale, ob■inerea unor performan■e de vÔrf de-a lungul timpului, atÔt ţn ceea ce prive║te rezultatele ob■inute, cÔt ║i ţn rela■iile cu clien■ii sŃi, devenind partenerul de afaceri preferat de majoritatea companiilor IT din RomÔnia.

To Top