Stiri

Toshiba anunță astăzi noul Satellite Pro R50-B

Toshiba Satellite Pro R50-B
Toshiba Satellite Pro R50-B

Toate elementele lui Satellite Pro R50-B au fost proiectate pentru a satisface nevoile IMM-urilor,incluzând asigurarea protecției laptopului, dar și a datelor stocate în acesta. R50-B a trecut cu brio o serie de testări „Highly Accelerated Life Tests (HALT)” realizate de institutul german TÜV Rheinland. Simulând ciclul de viață al unui laptop și supunându-l la diferite niveluri de vibrație, căldură, impact accidental și presiune, aceste teste oferă certitudinea că Satellite Pro R50-B poate face față situațiilor nedorite. Pe lângă design-ul robust care previne îndoirea, Satellite Pro R50-B este un dispozitiv ce face față cu succes utilizării zilnice și de durată.

Pentru a proteja utilizatorii împotriva pierderii datelor, am inclus pe anumite modele hardware-ul de securitate „Trusted Platform Module” (TPM), pentru a ne asigura că datele de business sunt în siguranță pe unitatea de stocare internă. Protecția suplimentară a datelor este asigurată de senzorul HDD 3D care blochează hard disk-ul în cazul șocurilor, mișcărilor sau impactului. Pentru siguranță împotriva virușilor și a altor amenințări, este preinstalată o versiune test de 30 de zile a McAfee LiveSafe.

Toshiba Satellite Pro R50-B

Toshiba Satellite Pro R50-B

Programul „Reliability Guarantee” al Toshiba este valabil doar pentru anumite modele și oferă siguranță suplimentară prin oferirea unei reparații gratuite în primul an de la achiziționare, în cazul în care apare o problemă. În plus, clienții vor primi și banii inapoi.
Cu procesoare de până la a 4-a generație IntelCoreTM i5 și grafică până la Intel HD graphics 4400, Satellite Pro R50-B oferă performanță pentru a crește productivitatea și pentru a permite multi-tasking-ul fără efort între aplicații. Este prevăzut cu HDD de mare viteză pentru ca utilizatorii de business să își poată stoca și accesa fișierele în siguranță. În plus, cu o greutate de doar 2,3 kg, doar 24 mm grosime și echipat cu o baterie detașabilă cu durată mare de viață, utilizatorii au posibilitatea de a lucra de oriunde îi îndrumă afacerile.
Toshiba Satellite Pro R50-B este disponibil acum în Europa.

To Top