Stiri

Toshiba anunță lansarea noilor modele Satellite P50 și P50t

Toshiba Satellite P50
Toshiba Satellite P50

Toshiba anunță lansarea noilor modele Satellite P50 și P50t. Având opțiunea unui ecran Ultra HD cu rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, Satellite P50t este primul laptop dezvoltat de Toshiba cu afișaj UHD, în timp ce Satellite P50 oferă alternativa Full HD (1920 x 1080 px).

Modelele P50 și P50t au fost create pentru a face față celor mai intense cerințe la nivel de performanță. Numărul de pixeli de patru ori mai mare decât în formatul Full HD și densitatea de 282 PPI – pixeli per inch pe care le oferă ecranul Ultra HD de 15,6″ (39,6 cm) ce echipează modelul P50t se traduce prin imagini clare. Displayul oferă o rezoluție mare și unghiuri largi de vizualizare, astfel încât fotografii, designerii, sau pasionații de conținut media pot crea, analiza și reda la standarde foarte înalte, oriunde și oricând au nevoie.

Procesoarele Intel Core Quad-Core i7 din generația a 4-a ce echipează modelele Satellite P50 și P50t se achită cu brio de cele mai exigente sarcini – chiar și atunci când mai multe aplicații rulează simultan. Ideale pentru crearea și vizualizarea fișierelor media de mari dimensiuni, performanțele dispozitivelor P50 și P50t sunt completate de plăcile grafice AMD Radeon R9 M265X – 2GB memorie VRAM GDDR5 – capabilă să furnizeze puterea necesară pentru editarea fișierelor media, dar și pentru jocuri. În funcție de nevoile utilizatorului, este disponibilă o gamă largă de configurații de stocare. Un SSD cu o capacitate de până la 256GB este ideal pentru cei care doresc un timp de răspuns mic, în timp ce utilizatorii care au nevoie de spațiu generos de stocare pentru fișierele media pot opta pentru un HDD de până la 1TB. În plus, unitatea hibridă de tip SSHD (solid state hybrid drive) de 1TB îmbunătățește timpii de încărcare al aplicațiilor și oferă spațiu mare de stocare.

Modelele Satellite P50 și P50t vor fi disponibile în România începând cu trimestrul al doilea al anului 2014.

Toshiba Satellite P50

Toshiba Satellite P50

To Top